God of War: Ghost of Sparta Press Kit

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation Portable, Press Kit, Videojátékok

Published on november 07, 2010 with No Comments

Az év elején megjelent God of War III Press Kit nem volt egy egyszerű darab a maga fából készült dobozával, szerencsére a Ghost of Sparta sajtói kiadása is hasonló minőségű pakkban érkezett. A csomagot ezúttal egy vászonzsákban kapjuk, melynek elején a Kratos-ra emlékeztető vörös csíkot, valamint az ismert Omega emblémát láthatjuk.

God of War: Ghost of Sparta Press Kit belül egy borítékra hasonlító papírcsomagolásra bukkanunk, amelyet – a kis levonó eltávolítása után – széthajtogatva egy kétoldalas, igencsak szép artworköket bemutató posztert kapunk. A Ghost of Sparta Press Kit meglepő módon egy fából készült, ám felső részen fényes felületű poháralátét is tartalmaz.

A csomag utolsó darabja egy brosúra, melyben a szokásos média lemezt, a játék letöltéséhez szükséges PSN kódot (UMD-t nem tartalmaz a csomag), valamint egy 10 oldalas művészeti albumot találunk. Ezen a néhány oldalon a Ghost of Sparta legfontosabb tudnivalóit, néhány jól kinéző artworköt, valamint magából a játékból származó képeket láthatunk.

Megjegyzés: A God of War: Ghost of Sparta Press Kit csomag a hivatalos leírás szerint tartalmaz egy pólót is, azonban ez a hozzánk eljutott változatból kimaradt.

Kiadó: SONY
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2010/11/03, (US) 2010/11/02
Hivatalos ár: N/A
Platform: PlayStation Portable

A God of War: Ghost of Sparta Press Kit csomag tartalma: Vászonzsák, kétoldalas poszter, poháralátét, artbook, PSN kód (elérés a God of War: Ghost of Sparta digitális változatához), média lemez.

A bemutatott játékot partnerünktől, a PC Gurutól kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on God of War: Ghost of Sparta Press Kit. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment