Bejelentésre került a BioShock Infinite Premium Edition és az Ultimate Songbird Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in Hírek

Tagged:

Published on november 02, 2012 with No Comments

Az Xbox 360-ra, Playstation 3-ra és PC-re is fejlesztés alatt álló, 2013 februárjában debütáló BioShock Infinte akció-FPS a hagyományos kiadás mellett gyűjtőknek szánt változatokban is forgalomba kerül – derült ki a játékot készítő Irrational Games bejelentéséből. Ken Levine, a sorozatért felelős rendező két speciális csomagról beszélt, melyek a Premium Edition, illetve Ultimate Songbird Edition nevet kapták.

A BioShock Infinite Premium Edition a kisebb, olcsóbbik csomag, melyhez a játék lemeze mellett kézzel fogható és digitális extrák is járnak. Előbbiek között egy 3-inches kulcstartó (Murder of Crows palack replika), egy 5×7 inches Jorge Lacera litográfia (speciális nyomdai eljárással készített nyomat), egy 25mm-es műgyanta Handyman miniatúra (szobor) a Bioshock Infinite táblás játékból, valamint egy keményfedeles művészeti album (Art of Columbia, 64 oldal) található. A digitális extrák: exkluzív in-game felszerelés, letölthető soundtrack, avatar, valamint háttértémák, géptípustól függően.

BioShock Infinite Premium Edition - PC, Xbox360, PS3

A nagyobbik, BioShock Infinite Ultimate Songbird Editionhöz minden jár a felsoroltak közül, plusz egy közel 10-inch magas és 20-inch széles Songbird szobor korhű díszítésű dobozba csomagolva, melyet Robb Waters (a System Shock, The Trickster in Thief, valamint a bioshockos Little Sisters és Sander Cohen dizájnere) tervezett.

BioShock Infinite Ultimate Songbird Edition - PC, Xbox360, PS3

A BioShock Infinite Premium Edition ára az Államokban $79.99 lesz, az Ultimate Songbird Editioné pedig $149.99. Levine úr azt ajánlja, akit érdekelnek a gyűjtői csomagok, rendelje elő őket, mert mindkettő csak erősen limitált példányban kerül forgalomba.

BioShock Infinite Ultimate Songbird Edition Statue PC, Xbox 360, PS3

No Comments

There are currently no comments on Bejelentésre került a BioShock Infinite Premium Edition és az Ultimate Songbird Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment