ICO Press Kit

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation 3, Press Kit, Videojátékok

Tagged:

Published on április 09, 2010 with 1 Comment

Korábban már megírtuk, hogy a PS2-es korszak egyik legjobb játéka szerintünk az ICO volt; akkor bemutattuk a papírdobozos, első kiadást, most azonban következzen a Press Kit.

A külső doboz egésze téglafal mintázatú, melynek bizonyos részein a játékból származó képeket figyelhetünk meg. A pakk minőségét tekintve elégedettek lehetünk, hiszen a felhasznált kartonpapír tapintása és tartóssága is abszolút a helyén van. A csomag tetején egy ICO feliratot láthatunk, a felső részt leemelve nézhetjük meg az egyes extrákat. A doboz belső része is rendkívül érdekes mintázatot kapott, ebben a két korongot tartó papírtokot, valamint az igencsak szép, ICO feliratú gyertyát találjuk.

Fontos megjegyezni, hogy az ICO Press Kitet sem a tartalma miatt szeretjük, sokkal inkább a pakk különleges „hangulata” volt számunkra megkapó.

Kiadó: Sony
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2002/03/22
Hivatalos ár: N/A
Platform: PlayStation 2

A ICO Press Kit csomag tartalma: gyertya, játéklemez, média lemez.

1 Comment

There are currently 1 Comment on ICO Press Kit. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. On this site cookies are only used to enblae social media sharing (Facebook, Twitter etc) and Google Analytics to help us discover the pages & content you find most interesting and enblae us to improve the site. Before choosing which option above please see here for more information about what cookies are and do.

Leave a Comment