Rólunk

A WE collect games ötlete 2009 nyarán fogalmazódott meg bennünk. A hirtelen kipattant szikrából fél év alatt jutottunk el oda (tegyük hozzá: kényelmes tempóban), hogy megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő dizájnt, eldöntsük, hogy milyen rendszerrel mutassuk be az előre kiválasztott videojátékos relikviákat; továbbá, hogy összegyűjtsük a fotózáshoz szükséges kellékeket, valamint megszerezzük több magyarországi gyűjtő támogatását, hogy Európa és a világ legkomolyabb érdekességeit tudjuk képek formájában mindenki számára elérhetővé tenni.

Magunk is megszállott játékosok vagyunk, célunk nem kevesebb, minthogy az elérhető összes limitált kiadást, press kitet, valamint sok más, a témához szorosan kapcsolódó érdekességet is bemutathassunk nektek – természetesen mindezeket platformtól függetlenül. Egyrészt a manapság tonnaszámra kiadott, másrészt pedig néhány régebbi gyűjtői különlegességet (esetenként vadonat új, fóliás példányokat) is igyekszünk majd beszerezni. Gondosan ügyelünk arra, hogy képeink internetszerte a legjobb minőségben jelenjenek meg. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy mindenki be tudjon kapcsolódni a kialakult párbeszédekbe, ezért regisztrálni az oldalra nem szükséges. A We Collect Games blog minden tartalma angol és magyar nyelven is elérhető.

Végezetül nem maradt más, minthogy csatlakozz a Facebook csoportunkhoz és kövess bennünket Twitteren, mivel a friss blogposztokon felül számos más érdekességet is meg fogunk ott osztani veletek.

Üdvözölnek a WE collect games szerkesztői:

Zalaba Gábor (@GaBi), [email protected]

Személyes gyűjteményének legféltettebb kincse: Devil May Cry 2 Press Kit (PlayStation 2)

Zalaba Krisztián (@kryss777), [email protected]

Személyes gyűjteményének legféltettebb kincse: Segagaga Dreamcast Direct Limited Edition (Sega Dreamcast)