S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Limited Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in Digipak, PC, Videojátékok

Tagged:

Published on június 03, 2010 with 1 Comment

A STALKER-ből többféle gyűjtői kiadás is létezik, ezúttal mi a Magyarországon elérhető Limited Editiont mutatjuk be. A csomag legérdekesebb darabja egy zöld színű, zsebekkel gazdagon megszórt táska, amin a játék logóját figyelhetjük meg. A minőségét tekintve abszolút elégedettek lehetünk, ha elég nagy rajongók vagyunk, akkor akár az utcán is bátran hordhatjuk.

A Digipak borítója fényes, csillogós, ebből a játék lemezét és a bónusz DVD-t varázsolhatjuk elő. A S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Limited Edition pakkban találunk továbbá egy zóna térképet, egy felvarrót, valamint négy datab levonót is, természetesen különböző logókkal. A csomag utolsó darabja egy művészeti album, amely bár meglehetősen vékony, a minőségi papír és az érdekes artworkök valamilyen szinten kárpótolnak bennünket.

Kiadó: CD Projekt
Régió: EU (Magyarország)
Kiadás dátuma: 2008/09/12
Hivatalos ár: –
Platform: PC

A S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Limited Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, táska, játéklemez, bónusz DVD, zóna térkép, 1 darab felvarró, 4 darab levonó, artbook.

1 Comment

There are currently 1 Comment on S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Limited Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Érdekes mert nekem is Limited Editionom van de ahoz csak 4 frakció matrica egy kézikönyv a lemez egy zónatérkép és egy normális+egy papírtok van(gyémánt kiadás)

Leave a Comment