Tomb Raider Collector’s Edition és Survival Edition gyűjtői kiadások

Written by GaBriel Zalaba. Posted in Hírek

Tagged:

Published on november 22, 2012 with 1 Comment

A kiadó Square Enix bejelentette, hogy a PC-re, PS3-ra és X360-ra is készülő akció-kaland videojáték, a 2013-ban debütáló Tomb Raider az alap verzión túl gyűjtői változatokban is forgalomba kerül. Az amerikai és európai játékosok bizonyos mértékben eltérő tartalmú csomagokat kapnak.

Észak-Amerikában kétféle változat jelenik meg. Az alap csak a szoftvert tartalmazza, a nagyjából 100 dolláros Collector’s Edition viszont több csecsebecsével is kecsegtet. Ebben a játék mellett egy 8”-es Lara Croft szobor, egy fém „túlélő doboz”, egy 5”x7”-es Lara litográfia (kiváló minőségű kép), egy 15”x19”-es, dupla oldalas térkép-poszter, valamint 3 darab felvarró embléma a kézzel fogható extra. Emellett a CE digitális tartalmat is kínál: a Weapon Pack nevű fegyveres DLC-t, valamint egy 10-számos zenei anyagot.

Európába ugyanakkor háromféle verzióban érkezik a Tomb Raider. Itt is lesz alapkiadás, valamint Survival Edition és Collector’s Edition.

Az SE tartalma: játékszoftver, díszdoboz, 4.5”x7.5” Art of Tomb Raider művészeti album, 15”x19”-es, dupla oldalas térkép-poszter, 4”x6” méretű, vízálló túlélő zsákocska, Weapon Pack DLC, plusz a 10-számos soundtrack.

Tomb Raider Survival Edition 2013 - WE collect games

A CE tartalma: 8”-es Lara Croft szobor, fém „túlélő doboz”, 4.5”x7.5” Art of Tomb Raider művészeti album, egy 15”x19”-es, dupla oldalas térkép-poszter, 4”x6” méretű, vízálló túlélő zsákocska, Weapon Pack DLC, plusz a 10-számos soundtrack.

A Lara Croft figura cserélhető kezekkel (3-féle) szerelt a különféle pózok beállításához.

Tomb Raider Collector’s Edition 2013 - WE collect games

1 Comment

There are currently 1 Comment on Tomb Raider Collector’s Edition és Survival Edition gyűjtői kiadások. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. A CE-t már előrendeltem. 🙂

Leave a Comment