Tekken Tag Tournament 2 We Are Tekken Edition

Written by kryss777. Posted in PlayStation 3, Steelbook, Videojátékok

Tagged:

Published on szeptember 17, 2012 with 1 Comment

Már régóta vártuk a Tekken Tag Tournament 2-t, amelyből sikerült szert tennünk annak gyűjtői kiadására. A We Are Tekken Edition egy nagyon szép borítóval ellátott papírtokban érkezik, amely fényes felületű és nem dísztik dombornyomott elemek. Meglehetősen könnyen sérül, így szállításnál nagyon óvatos bánjunk vele.

Mondhatni, hogy egy klasszikus gyűjtői csomaggal van dolgunk, hiszen kibontva kézbe vehetjük a Steelbookot, a művészeti albumot, valamint a zenéket tartalmazó DVD tokot. A fémdoboz külön lefóliázva érkezik; elülső és hátsó borítóján két-két karaktert láhatunk, ahol mindkét oldal igazán szépen fest (a PS3 változat is DVD méterű tokban érkezik). Belül az Online Pass és a kézikönyv mellett a játéklemezt, valamint a “Színfalak mögött” DVD-t találjuk. A vékony DVD tokban két korong bújik meg, ahol az egyiken a Tekken Tag Tournament 2 hivatalos zenéit, míg a másikon ennek remixelt változatait hallgathatjuk meg. Az Art of Tekken album (nem keményfedeles) igazán vaskosra sikeredett, amelyben az egyes artworkök mellett különféle művészek rajzait láthatjuk.

Kiadó: Namco Bandai Games
Régió: PAL
Kiadás dátuma: (EU) 2012/09/14, (US) 2012/09/11
Hivatalos ár: £59.99 ≈ HUF 21 000 Ft
Platform: PS3, X360

A Tekken Tag Tournament 2 We Are Tekken Edition tartalma: Steelbook, 2 darab zenei CD (hivatalos zenékkel és további remixekkel), művészeti album, játéklemez, bónusz lemez (“A színfalak mögött” DVD).

A különleges kiadást a PlatinumShop biztosította. Köszönjük!

1 Comment

There are currently 1 Comment on Tekken Tag Tournament 2 We Are Tekken Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Csak tudnám, h egy ilyen csomagba miért nem Blu-Ray fémtok került? Nem egy előrendelőei ajándékról van szó, mint a Darkness 2-nél, hanem egy előre kitalált csomagról. Ennyi csak belefért volna.

Leave a Comment