Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition

Published on június 14, 2011. Posted in PlayStation 3, Videojátékok with Nincs hozzászólás Posted by:

Nehéz elhinni, de végre tényleg kiadták a sokak által régóta várt Duke Nukem legújabb részét. Természetesen a készítők kötelezően meglovagolták a jelenleg futó CE-lázat és a DNF-ből is elérhetővé tették a gyűjtői kiadást, amely a Balls of Steel Edition fantázianevet kapta. Bár az előzetes információk alapján szkeptikusak voltuk a csomag minőségét illetően, végül mégis sikerült pozitívan csalódnunk.

A doboz kemény és vastag kartonból készült, melynek elején az ablaknak köszönhetően még a kibontás előtt vethetünk egy pillantást a Duke mellszoborra. Elsőként a mini kártyapaklit, a két dobókockát, valamint a két darab zsetont vehetjük kézbe, melyek minősége teljesen rendben van. Ezt követően a műanyaggal védett szoborhoz juthatunk hozzá – ez kellően kidolgozott darab, a súlya éppen megfelelő, asztali dísznek egészen kiváló.

A csomagban a limitált példányszám mivoltát igazoló papír mellett találunk egy papercraftot, egy levonót, valamint néhány meglehetően érdekes képeslapot. A képregényfüzeten felül a pakk része egy keményfedeles művészeti album, amely teljesen korrektre sikeredett – mind a papír minősége, mind pedig a tartalom hozza az elvárt szintet. A Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition dobozából utolsóként a játékot vehetjük ki, amely teljesen megegyezik az egyszerű  kiadású változattal.

Kiadó: 2K Games
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2011/06/10, (US) 2011/06/14
Hivatalos ár: £74.99 ≈ HUF 22.500
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360

A Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, Duke Nukem mellszobor, két darab dobókocka, két darab zseton, kártyapakli, papercraft, levonó, képregény, öt darab képeslap, keményfedeles művészeti album, egyszerű kiadású játék.

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Duke Nukem Forever Balls of Steel Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?