Assassin’s Creed: Brotherhood Codex Edition

Written by kryss777. Posted in Videojátékok, Xbox 360

Tagged:

Published on november 20, 2010 with No Comments

Szerencsére idén sem maradunk Assassin’s Creed nélkül, külön öröm, hogy a tavalyi Black Edition után egy hasonlóan igényes gyűjtői kiadáshoz is hozzájuthatunk. Az Assassin’s Creed: Brotherhood Codex Edition-t egy nagy papírdobozban kapjuk, amelyben egy meglehetősen nagy láda bújik meg, ebben találjuk a csomag névadó – és egyben legszebb – extráját, a kódexet, valamint a többi apróságot.

A láda első pillantásra egy komoly darabnak tűnik, hiszen részletekbe menően kidolgozott minden egyes szeglete. A pakkot kézbe véve azonban már más lesz róla a véleményünk, hiszen a márványra hasonlító doboz csupán egy olcsó hatású, egyszerű műanyag. A láda fedelét leemelve elsőként a kódexet vehetjük szemügyre. Erre egyetlen rossz szavunk sem lehet, hiszen a műbőr borítóval ellátott könyvecske mind tapintásra, mind pedig külsőre hibátlan. A benne lévő szabálytalan, durva papírokon jegyzeteket, valamint ábrákat láthatunk, az utolsó néhány, fényes oldal pedig gyönyörű artworköket szemléltet.

A csomagban a Soundtracket és a bónusz DVD-t egy-egy papírtokban kapjuk meg, az előbbi 22 zeneszámot, utóbbi pedig néhány videót, valamint képet tartalmaz. Az Assassin’s Creed logóval ellátott borítékban a Ubi Workshopot hirdető szórólap és három darab art kártya kapott helyet. A pakkban az eddigiek mellett egy két oldalas posztert találunk – az egyik felén Róma térképe, a másikon pedig a játék borítóját képező artwork látható. Meglepő módon a csomag része egy pakli kártya is, ezek a multiplayerben elérhető karaktereket mutatják be, 16 darab van belőlük. A Lineage nevezetű DVD három rövid epizódban meséli el az Assassin’s Creed 2 előzményeit.

Az Assassin’s Creed: Brotherhood Codex Edition láda legalján egy rejtett rekeszben bújik meg az egyszerű kiadású játék, mely dobozában a letölthető extra tartalmak eléréséhez szükséges kód van. Ennek segítségével kettő darab egyjátékos küldetéshez (Aqueducts, Trajan Market), kettő multiplayer karakterhez (Harlequin, Officer), valamint egy páncélhoz jutunk hozzá.

Kiadó: Ubisoft
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2010/11/19
Hivatalos ár: £69.99 ≈ HUF 22.500
Platform: PlayStation 3, Xbox 360

Az Assassin’s Creed: Brotherhood Codex Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, reneszánsz láda, kódex, poszter/térkép, 16 darab kártya, bónusz DVD, Soundtrack CD, boríték 3 art kártyával, Lineage DVD, egyszerű kiadású játék, letölthető tartalmak (2 egyjátékos pálya, 2 multiplayer karakter, 1 páncél).

No Comments

There are currently no comments on Assassin’s Creed: Brotherhood Codex Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment