Assassin’s Creed 2 Black Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on január 13, 2010 with No Comments

Az Assassin’s Creed első részéből a csodaszép Altair figura miatt mindketten vettünk egy-egy gyűjtői kiadást, a nemrég megjelent AC2-ből viszont csak a Black verziót sikerült mindezidáig beszereznünk. Egy újabb játék, amiből két különböző CE-t adtak ki, az itt bemutatott pakk mellett még egy jóval egyszerűbb változat (White Edition) is megjelent.

Az Assassin’s Creed 2 Black Edition dobozának külseje teljesen fekete, amit csak az AC 2 logó, valamint néhány apróbb grafikai elem díszít. Érdekesség, hogy a csomagolás elülső része lehajtható, ami mögött egy artwork terül el, itt láthatjuk továbbá az Ezio figurát is. A Black kiadás szobrocskáját egy különleges ruházat díszíti, sokkal részletesebb és kidolgozottabb, mint a White Editonben helyet kapott darabé. Altair 25 cm-es méretével ellentétben Ezio csak 20 cm magas, egymás mellé téve a két figurát kissé érdekesen mutatnak a polcon.

A műbőr borítású, 64 oldalas artbook a Conspiracy Book nevet kapta, a szokásos tartalmak találhatóak meg benne: artworkök az egyes helyszínekről, karakterekről, fegyverekről és ellenfelekről. A bónusz DVD lemez (vigyázat, nem Blu-Ray!) csak egy egyszerű, vékony papírtokba lett becsúsztatva, ami háttereket, fejlesztői videókat, valamint a játékban felcsendűlő zenéket tartalmaz.

Összességében egy igencsak szép és igényes anyagokból összeválogatott gyűjtői kiadással van dolgunk, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk. Persze azért annyit hozzátennénk, hogy egy fémdobozt elviseltünk volna az egyszerű kiadású játék helyett.

Kiadó: Ubisoft
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2008/11/19
Hivatalos ár: £69.99 ≈ HUF21.000
Platform: PlayStation 3 / Xbox 360

Az Assassin’s Creed 2 Black Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, egyszerű kiadású játék, figura, artbook, bónusz küldetések, bónusz lemez.

No Comments

There are currently no comments on Assassin’s Creed 2 Black Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment