Assassin’s Creed: Revelations Collector Edition

Written by kryss777. Posted in PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on november 20, 2011 with No Comments

Akárcsak az eddigi Assassins’s Creed játékok, a Revelations is többféle kiadásban jelent meg, hiszen létezik egy egyszerűbb Special Edition, valamint egy komolyabb, Animus Edition fantázianevű pakk. Bejegyzésünk tárgya az európai gyűjtői változat, melynek valamilyen ismeretlen oknál fogva Collector és nem pedig Collector’s Edition lett a hivatalos neve.

Igencsak különleges csomagolásban kapjuk kézhez a játékot: félig papír, félig pedig műanyag kialakítású tárolóval van dolgunk. Annak érdekében, hogy ez a lehető legletisztultabb legyen, egy külső papírtok öleli körbe a dobozt, amelyen a kötelezően előírt logók kaptak helyet. A pakkból a tetőrész szétnyitásával tudjuk elérni az egyes tárgyakat; külön érdekesség, hogy – az egyébként olcsó hatású – Assassin’s Creed logóval is megtehetjük ezt, hiszen az fel-le mozgatható.

Az Assassin’s Creed: Revelations Collector Editionben megtaláljuk a keményfedeles művészeti albumot, amely csillogó borítót kapott. A kiskönyv a szokásos séma szerint épül fel, ahol a karakterekről, helyszínekről, fegyverekről láthatunk jó minőségű képeket. A csomag következő darabja a papírtokban elhelyezkedő bónusz lemez, melyen az Embers alcímmel ellátott videót nézhetjük meg.

A pakkból maga játék sem hiányozhat, amelynek különlegessége, hogy teljesen fekete színű Blu-ray tokban érkezik egy zenei CD kíséretében és a PS3 változat az Assassin’s Creed első részét is tartalmazza (a boltokban egyébként a sima változat is ugyanilyen formában kapható). A letölthető tartalmak sem maradtak ki a csomagból: egy darab exkluzív single-player küldetést (Vlad The Impaler Prison), valamint két multiplayer karaktert (The Crusader, Ottoman Jester) kapunk.

Kiadó: Ubisoft
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2011/11/15
Hivatalos ár: £59.99 ≈ HUF 21.500
Platform: PC, PlayStation3, Xbox 360

Az Assassin’s Creed: Revelations Collector Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, keményfedeles művészeti album, egyszerű kiadású játék (fekete Blu-ray tokkal, Assassin’s Creed 1 játékkal), Soundtrack CD lemez, letölthető tartalmak (Vlad The Impaler Prison egyjátékos küldetés, The Crusader és Ottoman Jester multiplayer karakterek).

A bemutatott játékot partnerünktől, a Platinum Shoptól kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on Assassin’s Creed: Revelations Collector Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment