Batman: Arkham City Collector’s Edition

Published on október 23, 2011. Posted in Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

Végre megjött a következő Batman játék, amely idén az eddigi egyik legjobb gyűjtői kiadást kapta. A Batman: Arkham City Collector’s Edition doboza kibontásánál igencsak szokatlan megoldással találkozhatunk, hiszen a műanyag búrát leemelve a karaktereket ábrázoló oldalfalak ledőlnek, majd az egyes helyszínek artworkjei terülnek szét az asztalon.

A híres Kotobukiya gyártó által készített szobor annyira gyönyörűre sikeredett, hogy biztosan egyből azt fogjuk először kézbe venni. Egészen elképesztő, hogy mennyire komoly figurával van dolgunk: a kidolgozása, a felhasznált anyagok, valamint a minőségérzetet jelentősen megdobó súlya miatt úgy érezzük, hogy már csak külön emiatt a tárgy miatt is megérte a CE beszerzése.

A Batman: Arkham City Collector’s Edition szobor alatt lévő kis fiókban helyezkedik el a Gotham Knight filmet tartalmazó papírtokos DVD lemezt. A csomagolás hátsó falába csúsztatva megtaláljuk a keményfedeles művészeti albumot, valamint a letölthető tartalmak (hivatalos Soundtrack, Dark Night Returns kosztüm, Catwoman karakter, Iceberg Lounge Challenge Map) kódjait. A szintén kiválóra sikeredett artbook főleg az Arkham City szereplőire fókuszál, hiszen kizárólag róluk láthatunk különböző rajzokat. A játék korongja a könyv utolsó oldalára ragasztott műanyag lemeztartóban kapott helyet.

Kiadó: Warner Bros. Interactive Entertainment
Régió: PAL
Kiadás dátuma: (EU) 2011/10/21, (US) 2011/10/18
Hivatalos ár: £69.99 ≈ HUF 24.000
Platform: PlayStation 3, Xbox 360.

A Batman: Arkham City Collector’s Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, Batman szobor, Gotham Knight DVD, keményfedeles művészeti album, játéklemez, letölthető tartalmak (hivatalos Soundtrack, Dark Night Returns kosztüm, Catwoman karakter, Iceberg Lounge Challenge Map).

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Batman: Arkham City Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?