Brothers in Arms: Hell’s Highway Limited Edition

Published on december 06, 2009. Posted in PlayStation 3, Videojátékok with Nincs hozzászólás Posted by:

Nekünk kimaradt ez az FPS, de amikor megláttuk a Platinum Shopban a limitált kiadását, muszáj volt azonnal elhoznunk. Méretes pakk, letisztult, dombornyomott cover, a doboz hátsó oldalán pedig egy nagyon komoly kép figyel ránk. Otthon kibontva a Brothers in Arms: Hell’s Highway Limited Edition csomagot már egyáltalán nem voltunk elragadtatva, mivel fémdoboz helyett csak a játék egyszerű verziója került bele, ami mellett egy nagyjából 15 cm magas figura, egy képregény és egy térkép lapul.

A Brothers in Arms: Hell’s Highway Limited Edition külső dobozának minősége abszolút a helyén van, tapintásra is kellemes. Egyedül talán az lehet a gond, hogy könnyedén kárt tehetünk benne, nagyon óvatosan kell vele bánni, mivel minden apró kis hiba meglátszik rajta. A képregény tulajdonképpen egy vékony füzetecske – a rajzok rendben vannak, viszont egy második világháborús játékhoz egy picivel érdekesebb extrát is el tudtunk volna képzelni. A figura képeken korrektül néz ki és kellően kidolgozott, ezzel szemben megtapogatva már nem tudunk sok szépet elmondani róla. 13 darab kiegészítő (gránátok, puska, kés, hátizsák) jár Matt Baker miniatűr mása mellé, viszont akárhogyan is variálunk, nehezen fogunk tudni egy jól kinéző szobrocskát kihozni belőle, ami a gyűjteményes polcot díszíthetné. A Brothers in Arms: Hell’s Highway Limited Edition pakk utolsó darabja a fent már említett térkép, ami a Market Garden hadművelethez kapcsolódik.

Kiadó: Ubisoft
Régió: NTSC | US
Kiadás dátuma: 2008/09/23
Hivatalos ár: $59.99
Platform: PS3 / X360

A Brothers in Arms: Hell’s Highway Limited Edition csomag tartalma: egyszerű kiadású játék, Matt Baker figura (13 különböző kiegészítővel), Brothers in Arms képregény első száma, Market Garden hadművelet térképe.

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Brothers in Arms: Hell’s Highway Limited Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?