Call of Duty: Black Ops Prestige Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in Steelbook, Videojátékok, Xbox 360

Tagged:

Published on november 09, 2010 with No Comments

A tavalyi Modern Warfare 2 Prestige Edition egy működő éjjellátót tartalmazott (ezt a bemutatót még majd pótoljuk), a Call of Duty legújabb részének, a Black Ops-nak a gyűjtői kiadásában is egy hasonlóan érdekes dolog bújik meg, itt ugyanis egy távirányítós autót találunk.

Egy meglehetősen nagy dobozban kapjuk a Call of Duty: Black Ops Prestige Edition-t, melynek elülső oldala átlátszó, így a fémdobozra és az autóra is vethetünk egy-egy pillantást még a kicsomagolás előtt. A pakkot kibontva elsőként magát a játékot tartalmazó fémdobozt vehetjük kézbe, amely matt fényezést kapott. Ez tényleg nagyon jól néz ki, az elején és a hátulján is egy-egy szép artwork figyel, a belső borító szintén igényes. A letölthető tartalmak eléréséhez szükséges kódok a kézikönyv alatt bújnak meg, ezek segítségével 4 darab exkluzív co-op térképhez, valamint egy komplett Avatar, illetve PlayStation Home ruha szetthez juthatunk hozzá. A csomagban a fentiek mellett találunk továbbá egy papírdobozt, amely egy Black Ops logóval díszített medált tartalmaz.

A Call of Duty: Black Ops Prestige Edition legnagyobb dobása a kamerával és mikrofonnal felszerelt távirányítós autó. Igaz, hogy a kocsi műanyagból készült, viszont mind kinézetre, mind pedig tapintásra is egy teljesen korrekt darab, 6 darab AA-s ceruzaelemmel tudjuk működésre bírni. A gép irányítója úgyszintén műanyag, ebbe is 6 darab ceruzaelemet szükséges rakni, mivel a színes kijelző és a hangszóró igényli az erőforrást.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Call of Duty: Black Ops Prestige Edition egy nagyon jól sikerült gyűjtői kiadás, hiszen a fémdoboz és a medál is értékes extrák, nem beszélve a nagyszerűen működő távirányítós kocsiról.

Kiadó: Activision
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2010/11/09
Hivatalos ár: £129.99 ≈ HUF 41.500
Platform: PlayStation 3, Xbox 360

A Call of Duty: Black Ops Prestige Edition csomag tartalma: Különleges csomagolás, fémdobozos játék, Black Ops medál, távirányítós autó kamerával és mikrofonnal, távirányító színes kijelzővel és hangszóróval, letölthető Avatar/PlayStation Home ruha, 4 darab exkluzív co-op térkép.

No Comments

There are currently no comments on Call of Duty: Black Ops Prestige Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment