Dante’s Inferno Death Edition

Written by kryss777. Posted in Digipak, PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on február 04, 2010 with No Comments

Nem szükséges tengernyi extrát belezsúfolni egy limitált kiadásba ahhoz, hogy az kiemelkedő legyen. A legjobb példa erre a Dante’s Inferno Death Edition, amely a maga egyszerű papírdobozos csomagolásával még a legkomolyabb gyűjtői változatokat is maga mögé utasítja.

A Death Edition borítójához hasonlót eddig még nemigen láttunk. Képek alapján azt hihetnénk, hogy ugyanúgy néz ki, mint a sima változaté, de a kezünkbe véve azonnal feltűnik, hogy ez egy 3D hatású, hologramos darab. Minőségét tekintve abszolút elégedettek lehetünk, mivel a kemény kartonpapír rendkívül tartósnak tűnik. Az ebben megbújó tárolóról újfent csak a legjobbakat tudjuk elmondani. A kihajtható papírdoboz hátsó oldalának egészén maga a Halál terül el, kinyitva pedig a pokol 9 köréről, valamint az azokhoz tartozó főellenségekről láthatunk egy-egy képet. Itt találjuk továbbá a játék lemezét, a bónusz DVD-t (megintcsak nem Blu-Ray), a kézikönyvet, valamint egy kódot, amivel a Dead Space-ből ismerős Isaac kosztümjét tudjuk letölteni. A bónusz lemezen meglehetősen sok extra bújik meg: fejlesztői kommentár, digitális artbook, soundtrack, információk magáról Dante-ról, a hamarosan elérhető Dante’s Inferno rajzfilmből egy részlet, valamint egy kód, amivel a játék hivatalos oldalán az teljes Isteni színjáték válik elérhetővé digitális formában.

A Death Edition meglepően minőségi és különleges csomagolásának köszönhetően egyből a kedvencünk lett. Minden gyűjtő polcán ott a helye!

Kiadó: Electronic Arts
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2010/02/05
Hivatalos ár: £59.99 ≈ HUF 18.500
Platform: PlayStation3, Xbox 360

A Dante’s Inferno Death Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, letölthető Isaac Clarke kosztüm, bónusz lemez.

No Comments

There are currently no comments on Dante’s Inferno Death Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment