Darksiders II Collector’s Edition

Written by kryss777. Posted in PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on augusztus 24, 2012 with No Comments

Nemsokára véget ér a nyári pangás, és újra heti szinten mutathatjuk be a jobbnál jobb gyűjtői csomagokat. A sort most a Darksiders II nyitja, amelyet nem csak a játék, hanem a Collector’s Edition kiadás miatt is nagyon vártunk. A nagyjából átlagos méretű pakk igazán szép díszítést kapott, amelynek elülső része átlátszó, így kibontás előtt is vethetünk egy pillantást a Halál maszkjára.

Elsőként a keményfedeles művészeti albumot vehetjük kézbe, amelynek a borítóján látható felirat fényesen csillog. A belsejében a szokásos koncepciórajzokat láthatjuk, amely mellé nem kapunk leírást, így sok-sok oldalon keresztül pusztán képekkel találkozhatunk. A Limited Edition játék egyszerű műanyagdobozban érkezik, amely a letölthető zenéket, valamint a két darab DLC kódjait tartalmazza. A csomag legfontosabb eleme természetesen a főhős, a Halál maszkja, amely igazán ütősre sikeredett. Az állvánnyal együtt érkező gyűjtői tárgy kidolgozására nem lehet panasz, így biztosan minden rajongó elégedett lesz vele.

Kiadó: THQ
Régió: globális
Kiadás dátuma: (EU) 2012/08/21, (US) 2012/08/14
Hivatalos ár: £69.99 ≈ HUF 24 500 Ft
Platform: PC, PS3, X360

A Darksiders II Collector’s Edition tartalma: Limited Edition kiadású játék (egyszerű dobozban), Death maszk állvánnyal, keményfedeles művészeti album, letölthető tartalmak (hivatalos zenék, Shadow of Death Game Pack DLC, Argul’s Tomb DLC).

No Comments

There are currently no comments on Darksiders II Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment