Deus Ex: Human Revolution Collector’s Edition

Written by kryss777. Posted in Digipak, PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on augusztus 29, 2011 with No Comments

Nemsokára elkezdődik az őszi játékdömping, melynek az első fontos darabja a Deus Ex új része; nagy örömünkre egy igazán kiváló gyűjtői kiadással nyithatjuk a szezont! A Human Revolution az egyszerű kiadású játék mellett az Augmented Edition nevű változatban is megjelent, viszont az itt bemutatott CE a legkomolyabb csomag, amely minden lényeges dolgot tartalmaz.

A Deus Ex: Human Revolution Collector’s Edition egy igencsak méretes, kellően szép, számozott díszdobozban érkezik. A teljesen letisztult fekete csomagolás kemény kartonpapírból készült, kellemes, puha tapintása van, az elején megfigyelhető arany színezésű minták is rendkívül feldobják az egészet. A fedelét leemelve elsőként az Adam Jensen figurát vehetjük kézbe. Ez egy igazán különleges extra, amelynek minden egyes része mozgatható; a csomaghoz járó extra végtagoknak köszönhetően még fegyvereket is rakhatunk a kezébe! Mindezeken felül még aprólékosan kidolgozott, így maximálisan elégedettek lehetünk ezzel a jópofa játékszerrel.

A Deus Ex: Human Revolution Collector’s Edition csomag következő darabja a digipak, amely két lemezt tartalmaz. A fényes festéssel ellátott széthajtható papírdobozban a játék mellett értelemszerűen a bónusz lemez kapott helyet, mely sok-sok érdekességet – „Így készült…” videókat, hivatalos zenéket, animált képregényt, különböző bemutatókat – rejt. A 40 oldalas művészeti album sajnos nem keményfedeles, de a minősége kielégítő; belül sok-sok érdekes artworköt láthatunk az egyes helyszínekről, karakterekről és fegyverekről. Végül említést kell tennünk a letölthető tartalmakról, amelyekből viszonylag sok került a csomagba: több fegyver, különböző exkluzív tárgyak, valamint egy komplett egyjátékos küldetés is a CE kiadás része.

Megjegyzés:

1. A Deus Ex: Human Revolution Collector’s Edition limitált példányszámában jelent meg, mindössze 20.000 darab készült belőle.

2. A Deus Ex: Human Revolution Augmented Edition a díszdobozt és a figurát leszámítva megegyezik az itt bemutatott Collector’s Edition kiadással. Tartalma: egyedi borítóval ellátott papírdoboz, digipak, játéklemez, bónusz lemez („Így készült…” videók, hivatalos zenék, képregény, bemutatók), artbook, letölthető tartalmak (Tong’s Rescue küldetés, Huntsman Silverback fegyver, SERSR fegyver, Linebacker fegyver, Automatic Unlocking Device, Utility Remote-Detonated Explosive Device).

Kiadó: Square Enix
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2011/08/26
Hivatalos ár: £89.99 ≈ HUF 27.500
Platform: PlayStation 3, Xbox 360

A Deus Ex: Human Revolution Collector’s Edition csomag tartalma: számozott díszdoboz, Adam Jensen akciófigura, digipak, játéklemez, bónusz lemez („Így készült…” videók, hivatalos zenék, képregény, bemutatók), 40 oldalas művészeti album, letölthető tartalmak (Tong’s Rescue küldetés, Huntsman Silverback fegyver, SERSR fegyver, Linebacker fegyver, Automatic Unlocking Device, Utility Remote-Detonated Explosive Device).

A bemutatott játékot partnerünktől, a Platinum Shoptól kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on Deus Ex: Human Revolution Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment