Diablo 3 Collector’s Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PC, Videojátékok

Tagged:

Published on május 17, 2012 with No Comments

Bár ezt minden Blizzard cím megjelenésénél elmondjuk, de szinte hihetetlen, hogy végre megérkezett a várva várt játék! A Diablo III gyűjtői kiadását tekintve ismét a megszokott minőséggel találkozhatunk, hiszen a csomag minden egyes apró szegletére odafigyeltek. A meglehetősen nagy, fehér színű doboz igencsak tartós darabnak tűnik, hiszen kemény kartonpapírból készült. A puha felületét nagyon kellemes megérinteni, emellett a szemnek is tartogat némi meglepetéseket, hiszen rendkívül sok dombornyomott elemet találunk rajta – még olyan helyeken is, ahol egyébként nem is számítanánk rá. Teljesen olyan hatása van a külső csomagolásnak, mintha valamilyen márványlapot tartanánk a kezünkben.

Belül ugyanez az igényesség köszön vissza, ahol a doboz fedelét leemelve az egyes kiegészítők állított formában kaptak helyet – természetesen mindegyik külön-külön lefóliázva. A keményfedeles művészeti album rendkívül szép, borítóját helyenként fényes felületű fényezés és dombornyomott részek díszítik. A 208 oldalon sok szép artworköt láthatunk, amelyek egészen a fejlesztés korai szakaszáig is visszanyúlnak – ez a rajongók számára biztosan nagyon érdekes lesz. Kapunk 4 darab kártyát (Guest Pass), ahol 2-2 darab a World of Warcraft és a Diablo III próbaverziójához enged hozzáférést nyerni. Emellett a csomag része a Diablo II és annak kiegészítőjének aktiválását segítő lap is.

A papírdobozban érkező, hivatalos zenéket tartalmazó korongon 23 szám kapott helyet. Ezen felül két darab DVD tokot találunk a csomagban, ahol az egyik értelemszerűen maga az egyszerű kiadású játék (exkluzív in-game tartalmakkal), míg a másik a „Színfalak mögött” lemezeit rejti, amely DVD-n és meglepő módon Blu-Ray-en is elérhető. A csomag utolsó eleme egy aprólékosan kidolgozott, fényes részekkel ellátott dobozban kapott helyet – ez a Diablo koponyáját mintázó kis szobor, amelybe az egyébként pendrive-ként használható Soulstone-t tudjuk beleszúrni. A 4GB-os kapacitású eszközön (ami használat közben pirosan villog) a Diablo II és a Diablo II: Lord of Destruction játékok teljes változatait találjuk meg.

Kiadó: Blizzard Entertainment
Régió: globális
Kiadás dátuma: 2012/05/15
Hivatalos ár: £79.99 ≈ HUF 30.000
Platform: PC

A Diablo 3 Collector’s Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, keményfedeles művészeti album, 4 darab Guest Pass kártya, egyszerű kiadású játék (exkluzív játékon belüli tartalmakkal), „Behind the scenes” DVD és Blu-Ray lemezek, hivatalos zenéket tartalmazó CD, Diablo koponya 4GB-os pendrive-val (rajta a Diablo II-vel és annak kiegészítőjével).

No Comments

There are currently no comments on Diablo 3 Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment