Final Fantasy XIII-2 Crystal Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on február 08, 2012 with No Comments

A legegyszerűbb Final Fantasy XIII-2 kiadás, a Steelbook után rögtön a legnagyobb csomaggal folytatjuk a sort, amely a Crystal Edition fantázianevet kapta. A Final Fantasy XIII-2 Crystal Edition tartalmából kiindulva sejteni lehetett, hogy egy nagy dobozt kapunk, azonban kézbe véve mégis meglepő a mérete. A pakkot – amely kemény kartonpapírból készült – egy papír védőtok öleli körbe, viszont sajnos egyik sem tartalmaz dombornyomott, esetleg fényes feliratokat.

Belül elsőként az egyszerű kiadású játékot vehetjük kézbe, amelynek érdekessége, hogy az artwork más méretben helyezkedik el rajta, mint a külön megvásárolható változatnál. A 3D hatású, lentikuláris kép alatt megtaláljuk a művészeti albumot (nem keményfedeles), amely 46 oldalon mutatja be a szerepelőket, fegyvereket, valamint helyszíneket. Külön-külön lefóliázva kapjuk meg a 6 darab képeslapot, valamint az exkluzív, M-es méretű pólót. A Crystal Edition egyik legszebb darabja a széthajtható digipakben érkező soundtrack, amelynek borítóját lakk fekete felirat díszíti. Kinyitva szintén visszaköszön az igényesség, mivel még a 4 darab lemez tálcája alatt is minőségi nyomtatást találunk.

Külön érdekesség, hogy a dobozban lévő műanyag tárolóban tollak lenyomatait figyelhetjük meg, amely arról árulkodik, hogy gondos odafigyeléssel került elkészítésre a csomag. Ennek természetesen az árát is elkérik, viszont a legnagyobb Final Fantasy rajongók biztosan nem fognak csalódni a Final Fantasy XIII-2 Crystal Editionben.

Kiadó: Square Enix
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2012/02/03, (US) 2012/01/31
Hivatalos ár: £79.99 ≈ HUF 28.000 (Magyarországon kb. 30.000 Ft)
Platform: PlayStation 3, Xbox 360.

A Final Fantasy XIII-2 Crystal Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, egyszerű kiadású játék, lentikuláris kép, művészeti album, 6 darab képeslap, póló (M-es méretben), 4 darab zenei CD.

A bemutatott játékot KenChitől, a PlayStation.Community alapítójától kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on Final Fantasy XIII-2 Crystal Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment