Final Fantasy XIII-2 Előrendelői Steelbook

Published on február 02, 2012. Posted in PlayStation 3, Steelbook, Videojátékok with Nincs hozzászólás Posted by:

Már vártuk a legújabb Final Fantasy érkezését, melynél külön pozitívumként említhetjük meg, hogy három különböző kiadásban is megjelent. Ezúttal a legegyszerűbb csomagot mutatjuk be, amelyet kizárólag az előrendelésekhez biztosítottak a boltok. Fontos kiemelni, hogy az egyszerű kiadású játék mellé külön jár a Steelbook; emellett szintén lényeges megemlíteni, hogy a PS3 változatot vásárlók a klasszikus DVD méretű fémdobozt kapják, így az nem Blu-ray tokban érkezik.

A fóliás Pre-order Pack már első pillantásra is igencsak csinos darab, amelynek a legfontosabb darabja a minőségi Steelbook. Tapintása kiváló, a festése is kellően szép, ezen felül külön piros pont jár belső borítóért. Itt megtaláljuk a három darab art kártyát és az Episode 1 nevű novellát, ami a Final Fantasy XIII és a XIII-2 történetét köti össze. A letölthető tartalmak szintén a kiadás részét képezik: egy Fight in Style nevű csomagot, valamint két alternatív kosztümöt kapunk.

Kiadó: Square Enix
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2012/02/03, (US) 2012/01/31
Hivatalos ár: £49.99 ≈ HUF 17.500 (Magyarországon kb. 13-15.000 Ft)
Platform: PlayStation 3, Xbox 360.

A csomag tartalma: Final Fantasy XIII-2 Steelbook, egyszerű kiadású játék, Episode 1 novella, 3 litográfia, letölthető tartalmak (Fight in Style Pack, 2 darab alternatív kosztüm).

A bemutatott játékot KenChitől, a PlayStation.Community alapítójától kaptuk. Köszönjük!

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Final Fantasy XIII-2 Előrendelői Steelbook. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?