Final Fantasy XIII-2 Limited Edition Original Soundtrack

Written by GaBriel Zalaba. Posted in Videojátékok

Tagged:

Published on február 25, 2012 with No Comments

Még mindig nem fogytunk ki a Final Fantasy XIII-2 gyűjtői érdekességekből. A Steelbook és Crystal Edition után ezúttal egy viszonylag ritka tárgyra sikerült szert tennünk, amely a hivatalos zenéket tartalmazó speciális csomag. A CNG.hu által biztosított limitált kiadású Soundtrack egy rendkívül szép, letisztult dobozban érkezik, ahol a rózsaszín csillogós részek egy-egy karaktert ábrázolnak. A pakk tapintásra szintén első osztályú.

A Final Fantasy XIII-2 Limited Edition Original Soundtrack csomagban öt darab papír tárolót kapunk, ahol négy darab a zenék korongjaink, míg egy a bónusz DVD-t tartalmazza. A polcra kirakva a tokok gerincén egy figurát figyelhetünk meg. Bár az egyes tárolók nagyon szépen néznek ki, a papír minősége is kiváló, azonban az rendkívül szokatlan, hogy csak hajtogatással tudjuk kinyitni és visszacsukni az egyes csomagokat. Ezek mindegyikében egy-egy szép lemezt láthatunk, amelyek külön-külön karakterekkel lettek díszítve. Az utolsó, ötödik csomag egy különleges DVD-t és egy minőségi papírra nyomtatott brosúrát tartalmaz.

Kiadó: Square Enix
Régió: Japán
Kiadás dátuma: 2011/12/14
Hivatalos ár: ¥4800 ≈ HUF 12.800
A csomag tartalma: különleges csomagolás, 4 darab zenei CD, 1 bónusz DVD, brosúra.

A bemutatott játékot a CNG.hu Kft-től kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on Final Fantasy XIII-2 Limited Edition Original Soundtrack. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment