Final Fantasy XIII Limited Collector’s Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on március 06, 2010 with No Comments

Sikerült megjelenés előtt szert tennünk a Final Fantasy széria legújabb darabjára, nézzük, hogyan sikerült a várva várt játék gyűjtői kiadása! Mostanában a papírdobozos változatok élik a fénykorukat, az FFXIII LCE is ilyen csomagolást kapott. Leginkább a Bayonetta Climax Editionre hasonlít, azonban néhány plusz aprósággal többet kapunk a pakkhoz (ami nem éppen arányos az ár növekedésével).

A Final Fantasy XIII Limited Collector’s Edition külső papírdoboza fényes felületű és gyűjti az ujjlenyomatokat, minőségét tekintve vékony papírból készült, ezért óvatosan kell vele bánni. Kibontva elsőként a sima kiadású játék kerül a kezünkbe, ezt követően az artbookot csodálhatjuk meg. Az 56 oldalas, keményfedeles művészi album szép darab, maga a papír és a rajtuk lévő artworkök is első osztályúak. A tartalom a szokásos: az egyes karakterekről, magáról az FFXIII világáról, valamint az ellenfelekről is bőven találhatunk benne képeket.
A Soundtrack egy papírtokba van becsúsztatva, 10 számot találunk a lemezen. A két darab matrica mellett három további art kártya rejlik. A 3 kártya mindkét oldalát artworkök díszítik, ahol a nyomtatás és a papír is kiváló minőségű.

Összességében elégedettek vagyunk a Final Fantasy XIII Limited Collector’s Editionnel és bátran ajáljuk minden gyűjtő és FF rajongó figyelmébe. Azt, hogy megér-e plusz 20 fontot a sima kiadáshoz képest, mindenki döntse el maga.

Kiadó: Square Enix
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2010/03/09
Hivatalos ár: £59.99 ≈ HUF 18.000
Platform: PlayStation 3, Xbox 360

A Final Fantasy XIII Limited Collector’s Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, egyszerű kiadású játék, 56 oldalas artbook, 3 darab art kártya, 2 darab matrica, Soundtrack CD.

No Comments

There are currently no comments on Final Fantasy XIII Limited Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment