Guild Wars 2 Collector’s Edition

Written by kryss777. Posted in PC, Videojátékok

Tagged:

Published on augusztus 29, 2012 with No Comments

Ismét egy új gyűjtői változat érkezéséről tudunk beszámolni, hiszen megkaptuk az általunk igencsak régóta várt Guild Wars 2 Collector’s Editiont. A méretes doboz leginkább a World of Warcraft Deluxe figuráinak csomagolásához hasonlít, ahol már kibontás előtt vethetünk egy pillantást magára a 25 cm magas Rytlock szoborra.

A pakk aljában megtaláljuk a szintén nagyméretű fémdobozt, amelynek fedelén látványos, dombornyomott elemeket figyelhetünk meg. Kibontva a különálló papírtárolóba csomagolt, igazán minőségi papírra nyomtatott 4 darab litográfiát vehetjük kézbe, amelyet a mellékelt képkeretbe tudunk behelyezni. A játékot egy külső védőtok nélküli digipak dobozban találjuk, ahol a két lemez mellett a játék regisztrációs kódja és a felhasználói kézikönyvek helyezkednek el. A kiadás egyik legszebb darabja egyértelműen a keményfedeles művészeti album, amelynek belsejében 112 oldalon keresztül fedezhetjük fel a Guild Wars 2 világát. Nem csupán képeket kapunk, hanem egy nagyon ízlésesen megszerkesztett, szövegekkel gazdagon ellátott kiadvánnyal van dolgunk. A hivatalos zenéket tartalmazó CD-hez egy különálló papírtokban juthatunk hozzá.

A szoborról annyit mindenképpen el kell mondanunk, hogy a kidolgozottságára nem lehet panasz, mindemellett a felhasznált anyagok minőségével is elégedettek lehetünk. A kedvenc részünk egyértelműen a méretes Fiery Dragon Sword replika, amelyről mindenképpen nézzétek meg a közeli képeket.

Kiadó: NCsoft
Régió: globális
Kiadás dátuma: 2012/08/28
Hivatalos ár: £129.99 ≈ HUF 46 600 Ft
Platform: PC

A Guild Wars 2 Collector’s Edition tartalma: 25 cm magas Rytlock, gyűjtői fémdoboz, 112 oldalas keményfedeles művészeti album, hivatalos zenéket tartalmazó CD, képkeret, 5 litográfia, játék digipak csomagolásban, exkluzív játékon belüli tartalmak (Summon Mistfire Wolf Elite Skill, Miniature Rytlock, Chalice of Glory, Tome of Influence, Golem Banker)

A bemutatott játékot partnerünktől, a GameStartól kaptuk. Köszönjük!

Teljes méretben is megnézheted a Guild Wars 2 Collector’s Edition Rytlock szobrot.

No Comments

There are currently no comments on Guild Wars 2 Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment