Halo 3 Legendary Edition

Published on szeptember 07, 2010. Posted in Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

Nyakunkon a Halo: Reach megjelenése, ennek okán az előző epizód legkomolyabb kiadását, a Legendary Editiont emeltük le a polcról. A pakk egy méretes papírdobozban kapott helyet, amelynek külső borítóját széthajtva egy nagy posztert kaphatunk. A csomagban a Halo 3 főhősének sisakját találjuk, amely egy aprólékosan kimunkált állványon helyezkedik el. Igaz, hogy ezek műanyagból készültek, viszont mind tapintásra, mind pedig kinézetre első osztályúak, minden egyes kis részletük nagyszerűen ki van dolgozva.

Az állványról a sisakot leemelve juthatunk hozzá a két darab DVD tokhoz – az egyikben az egyedi borítójú játékot, míg a másikban a két lemezt tartalmazó Essentials bónuszokat leljük. Ezen a Halo 3 fejlesztése során készült videókat, valamint az első és a második rész átvezetőinek fejlesztői kommentárral felturbózott változatát nézhetjük végig. Rengeteg érdekességet rejtenek a bónusz lemezek, ezért jár a piros pont. A Halo 3 Legendary Edition utolsó darabjai a mini-poszter, valamint a Halo 3 Storyboard nevű füzet, amely 32 oldalon képregényes rajzokat mutat be.

A Legendary Editionről elmondhatjuk, hogy ez az egyik legigényesebben elkészített gyűjtői kiadás, hiszen azon felül, hogy a gyűjteményes polc egyik legérdekesebb darabja, még a benne megbújó tartalom is magasan az átlag felett áll.

Kiadó: Microsoft
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2007/09/26
Hivatalos ár: £68.50 ≈ HUF 23.500
Platform: Xbox 360

A Halo 3 Legendary Edition csomag tartalma: Master Chief sisak, játéklemez (egyedi borítóval), kettő darab bónusz DVD, mini-poszter.

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Halo 3 Legendary Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?