Halo: Reach Legendary Edition

Published on szeptember 14, 2010. Posted in Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

A Halo: Reach-ből elérhető legkomolyabb és egyben legméretesebb csomag a Legendary Edition, amely még az egyedi festésű konzolt tartalmazó kiadástól is nagyobb. A pakk a játék védőtok nélküli limitált kiadása mellett (erről bővebben a Limited Edition bejegyzésben olvashatsz, fotókat is ott találsz) egy Noble Team szoborcsoportot rejt. Ez nem csupán egy felesleges extra, hiszen az eddigi legrészletesebben kimunkált, kézzel festett, egyedi számozással ellátott figurákról van szó – egészen pontosan arról az öt darabról, amelyek a játékban is feltűnnek. Magát a teljes szobrot egy darabban kapjuk, viszont a fegyverek egyenként lefóliázva érkeznek, melyeket pontos helyét egy kézikönyv mutatja meg. A füzet mellett három darab, egyenként más-más nyelvű, kézzel írott levelet találunk, köztük a magyart is!

A Noble Team szobor egy igazi gyűjtői kuriózum, amely mind kidolgozottságát, mind pedig méretét tekintve (30 cm széles és 25 cm magas tárgyról van szó, ahol a figurák egyenként 16 cm-esek) egy egészen elképesztő extra, a szoba egyik legfőbb dísze – hát még a Spartan sisak mellett milyen jól mutat! Igazából nehéz feladat írásban kifejezni, hogy mennyire igényes darabbal van dolgunk, beszéljenek helyettünk inkább a képek.

Kiadó: Microsoft
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2010/09/14
Hivatalos ár: £99.99 ≈ HUF 34.000
Platform: Xbox 360

A Halo: Reach Legendary Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, Noble Team szobor, Halo Reach Limited Edition (különleges csomagolás, egyszerű kiadású játék, térkép, keményfedeles napló, letölthető páncél).

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Halo: Reach Legendary Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?