Halo: Reach Limited Edition

Published on szeptember 14, 2010. Posted in Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

Sok játékos és gyűjtő várta már ezt a napot (köztük mi is), hiszen megjelent az év egyik legnagyobb címe, a Halo: Reach. Az éjjeli launch partiról mi egy Legendary, illetve egy Limited csomaggal tértünk haza, most nézzük meg, hogyan sikerült és mit tartalmaz az utóbbi.

A Halo: Reach Limited Edition egy meglehetősen szokatlan formájú dobozban érkezik, melynek külsejét egy műanyag tok védi. Az igencsak kemény, fényes felületű kartonpapír rendkívül tartós darab, mind tapintásra, mind kinézetre egy első osztályú extráról van szó. Ebből a dobozból kicsúsztatva egy kisebb tárolóban elhelyezve találjuk az egyszerű kiadású játékot, amely alatt egy fekete zacskó rejti a Halo univerzum titkait leíró füzetet. Egészen pontosan egy vastagabb könyvről van szó, amelyben különböző jegyzetek bújnak meg – kitépett lapok, papírfecnikre firkált apróságok, kézzel írott levelek, személyes akták kapnak itt helyet. Egy elképesztően igényes, keményborítású jegyzetfüzetről van szó, amely rengeteg olvasnivalót tartalmaz, ezen felül még néhány olyan különlegességet is rejt, mint például két darab belépőkártya, valamint egy minőségi felvarró. A limitált kiadás utolsó elemei a poszter, illetve a Xbox Live-ról letölthető extra páncél.

Erősen ajánljuk a Halo: Reach gyűjtői változatának a beszerzését, hiszen egy igazán különleges csomagról van szó, amely amellett, hogy rendkívül igényes anyagokból készült, még a tartalma is igazán egyedi.

Kiadó: Microsoft
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2010/09/14
Hivatalos ár: £59.99 ≈ HUF 20.500
Platform: Xbox 360

A Halo: Reach Limited Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, egyszerű kiadású játék, térkép, keményfedeles napló, letölthető páncél.

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Halo: Reach Limited Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?