Halo Wars Limited Edition

Published on március 29, 2010. Posted in Steelbook, Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

Már régtől tervezgettük a Halo Wars Limited Edition beszerzését, egy akciós ajánlatnak köszönhetően nemrég hozzá is jutottunk. Ami a csomagot illeti, nem számítottunk semmi igazán kiemelkedőre, azonban mégis képes volt kellemes meglepetést okozni. A pakk tartalmát egy átlátszó, műanyag tárolóban helyezték el, melynek elején a Halo Wars logója, hátulján pedig a játékkal kapcsolatos tudnivalók kaptak helyet. Egy igencsak minőségi fémdobozt találunk a csomagban, amelyet matt festés jellemez, dombornyomott feliratokat, valamint egy-egy jól kinéző artworköt láthatunk az első, valamint hátsó oldalán.

A Steelbook melletti papírtárolóban egy 10cm átmérőjű UNSC Spirit of Fire felvarró, a játék szereplőit bemutató 6 darab art kártya (17.7cm x 12.3cm), valamint egy Halo Wars: Genesis című könyv bújik meg. Azt hihetnének, hogy a keményfedeles könyv egy artbook, sajnos nem, ez egy 48 oldalas képregény (minőségi, fényes lapokkal), ami a játék előzményeit meséli el. A csomag utolsó darabja egy kód, amivel egy új járművet, valamint három darab Halo 3 multiplayer pályát tölthetünk le, továbbá kapunk egy 48 órás Xbox Live Gold hozzáférést is.

Kiadó: Microsoft
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2009/02/26
Hivatalos ár: £49.99 ≈ HUF 15.000
Platform: Xbox 360

A Halo Wars Limited Edition csomag tartalma: fémdoboz, Spirit of Fire felvarró, 6 darab art kártya (17.7cm x 12.3cm), keményfedeles Halo Wars: Genesis képregény, 3 darab letölthető térkép, egy letölthető jármű, 48 órás Xbox Live kód.

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Halo Wars Limited Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?