inFAMOUS 2 Press Kit

Written by kryss777. Posted in PlayStation 3, Press Kit, Videojátékok

Tagged:

Published on május 23, 2011 with No Comments

Már számos alkalommal elámultunk a Sony játékaihoz készített sajtói kiadásokon; az inFAMOUS 2 Press Kitet meglátva szintén tátva maradt a szánk. Mindeddig a MotorStorm: Pacific Rift volt az abszolút kedvencünk, viszont jelen bejegyzésünk alanya még az említett csomagon is képes volt túltenni.

Az inFAMOUS 2 Press Kit egy A4-es nagyságú papírborítékban érkezik, amely külsőre igencsak megviseltnek néz ki. Ebben találjuk a sok-sok érdekességgel ellátott műanyag tasakot. Először az 5 darabból álló polaroid fénykép szettet vehetjük kézbe, majd a két darab posztert nézhetjük meg. Az egyik duplaoldalas, míg a másik hátsó felén a játékkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat találhatjuk meg.

A Press Kithez mellékelt levél arra hívja fel a figyelmünket, hogy amennyiben a borítékban lévő cuccok mégsem a mi tulajdonunkat képezik, akkor azt juttassuk el a talált tárgyak osztályára. Az inFAMOUS 2 artworkjeit tartalmazó Asset Disc egy klasszikus CD tokban érkezik, melynek elején a játék letöltéséhez szükséget kódot leljük. A teljesen átlagos DVD-R lemezre hasonlító korongot kézzel írott felirat díszíti.

A csomag utolsó és egyben legszebb extrája a játék logójával ellátott bőr pénztárca. Belül több plasztik kártyát találhatunk: egy futár igazolványt, egy dombornyomott „BISA” bankkártyát, valamint egy reklámkártyát. A 112 dollár készpénz mellett egy teljesen hivatalosnak tűnő számla és két darab újságcikk bújik meg (az egyik hátoldalán egy Resistance 3 reklámmal).

Az inFAMOUS 2 Press Kit a legjobban sikerült darabok közé darab tartozik, mivel amellett, hogy meglehetősen érdekes tárgyakat rejt, még azok minőségére is kellően odafigyeltek.

Kiadó: SONY
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2011/06/08, (US) 2011/06/07
Hivatalos ár: N/A
Platform: PlayStation 3

Az inFAMOUS 2 Press Kit csomag tartalma: 5 fénykép, 2 poszter, levél, média lemez, pénztárca.

A bemutatott játékot partnerünktől, a GameStartól kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on inFAMOUS 2 Press Kit. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment