John Woo Presents Stranglehold Collector’s Edition

Published on március 17, 2010. Posted in Steelbook, Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

Az egyik kedvenc fémdobozos kiadásunk az itt látható Stranglehold. A csomagot a kezünkbe véve rögtön feltűnik, hogy a Steelbook nem abból a legegyszerűbb fajtából való, hiszen a fényes borító elejét dombornyomott felirat díszíti, a kellő minőségérzet a súlyának köszönhetően abszolút megvan. A dobozt kinyitva a kézikönyvet, a játék korongját és a bónusz lemezt találjuk, amelyek alatt a belső borító figyel. A Limited Edition Bonus Disc tartalmát bármelyik DVD lejátszóban megnézhetjük – a szokásos fejlesztői interjúkat, művészeti galériát, valamint a játékból kimaradt jeleneteket tartalmazza.

Megjegyzés: A Stranglehold Collector’s Edition Amerikában PlayStation 3-ra is megjelent, azonban a fémdoboz helyett csak egy sima kiadású (bár egyedi borítójú) játék járt a csomaghoz. A Blu-Ray nagy tárolókapacitásának köszönhetően a 360-as változat bónusz lemezén megtalálható videói mellé John Woo „Hard Boiled” c. filme is felkerült a korongra.

Kiadó: Midway
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2007/09/14
Hivatalos ár: £44.03 ≈ HUF 13.000
Platform: Xbox 360

A John Woo Presents Stranglehold Collector’s Edition csomag tartalma: fémdoboz, játéklemez, bónusz lemez.

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on John Woo Presents Stranglehold Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?