Kane & Lynch: Dead Men Limited Edition

Written by kryss777. Posted in Digipak, Videojátékok, Xbox 360

Tagged:

Published on július 07, 2010 with No Comments

Közeledik a Kane & Lynch 2 megjelenése, özönlenek a hírek, a napokban kaptunk demót, ennek örömére nézzük meg, hogy az első részből milyen gyűjtői kiadáshoz juthattunk hozzá.

A Kane & Lynch: Dead Men Limited Edition egy papírdobozos változat, tulajdonképpen egy digipak. Bár a külső borító megegyezik az alap változatéval, a belül megbújó tartalom kárpótol ezért az apró hiányosságért. A kicsúsztatható tárolót széthajtogatva igazán komoly artworköket láthatunk, a lemezek alatt a két főszereplő képét figyelhetjük meg. A játék korongja mellett a bónusz lemezt találjuk, amely ezúttal egy Soundtrack (audio CD-n). A kézikönyv mellett egy 4 darabból álló art kártya-szett van, hátoldalukon egy egyszerű felirattal, elülső oldalukon pedig egy-egy jól kinéző artworkkel.

Kiadó: Eidos Interactive
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2007/11/23
Hivatalos ár: £44.03 ≈ HUF 15.000
Platform: Xbox 360

A Kane & Lynch: Dead Men Limited Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, játéklemez, Soundtrack CD, 4 darab art kártya.

No Comments

There are currently no comments on Kane & Lynch: Dead Men Limited Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment