Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition

Published on március 07, 2012. Posted in Steelbook, Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

Már rég óta vártuk a Mass Effect 3 érkezését, hiszen az első, valamint a második rész után igazán kíváncsiak voltunk a BioWare új játékára, különösen a gyűjtői kiadására. A csomag leginkább az előző epizód csomagjára hasonlít, hiszen ugyanúgy egy papírtokban kapjuk meg az N7 Collector’s Editiont. Bár a karton egy fokkal vékonyabb, mint korábban, viszont a dombornyomott elemek (a hátoldalon is!) és a csodaszép N7 logó kárpótol ezért bennünket.

A doboz oldalából tudjuk kicsúsztatni a Steelbookot, valamint a további extrákat rejtő tárolót. Utóbbi igazán jó minőségű és kellemes tapintású papírból készült, melyet egy egyedi artwork is díszít. Belül megtaláljuk az N7 felvarrót, a Normandy litográfiát, a Dark Horse által kiadott képregényfüzetet, valamint a keményfedeles művészeti albumot. A 70 oldalas, gazdagon illusztrált kiadványban a rajzok mellé kellően sok szöveget is mellékeltek, mely által még többet tudhatunk meg a Mass Effect univerzumról.

A csomag másik fontos eleme a Mass Effect 3 fémdoboz, amely szintén a második rész pakkjában szereplő darabra hajaz. A matt Steelbookon elején a férfi, míg a hátoldalán a női Shepard figyelhető meg csillogó fényezéssel. Kinyitva láthatjuk a szép belső borítót, a két lemezt, a letölthető tartalmak eléréséhez szükséges Online Pass-t, valamint a 2 napos Xbox Live Gold kódját. A DLC-ket tekintve az N7 Collector’s Edition tartalmaz néhány fegyvert (N7 géppisztoly, N7 sörétes puska, N7 mesterlövész puska, N7 pisztoly), egyedi megjelenést a csapattagoknak, N7 kapucnis felsőt Shepardnak, robotkutyát, Avatar tárgyakat, hivatalos zenéket digitális formában, valamint a jövőben érkező Prothean csomagot is, amely magába fog foglalni egy új karaktert és egy missziót.

Kiadó: Electronic Arts
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2012/03/09, (US) 2012/03/06
Hivatalos ár: £69.99 ≈ HUF 24.700 (Magyarországon kb. 17-21.000 Ft)
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360.

A Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition csomag tartalma: Steelbook, N7 felvarró, litográfia, Dark Horse képregény, keményfedeles művészeti album, letölthető tartalmak (fegyverek, egyedi megjelenés a csapattagoknak, N7 kapucnis felső Shepardnak, robotkutya, Avatar tárgyak, hivatalos zenék digitális formában, jövőben érkező Prothean csomag egy új misszióval és karakterrel).

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?