Max Payne 3 Special Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on június 02, 2012 with No Comments

Már nagyon vártuk az új Max Payne érkezését, és egy olvasónknak köszönhetően most lehetőségünk is nyílik arra, hogy bemutathassuk. A Special Edition kiadás egy elegáns, fényes felületű, igencsak nagy dobozban érkezik, amelyet nem díszítenek dombornyomott elemek. Tartósságát tekintve korrekt darabnak mondható, viszont a karcok és apróbb sérülések rögtön meglátszanak rajta, így vigyázni kell rá.

A Max Payne 3 Special Editiont kinyitva elsőként az egyszerű kiadású játékot találjuk meg, amely a Rockstar címekhez megszokott módon dombornyomott borítóval és rendkívül igényes (emellett lokalizált) kézikönyvvel érkezik. Egy külön papírtárolóban kaptak helyet a DLC-ket és a hivatalos zenéket biztosító letöltőkódok, valamint a golyó formájú kulcstartó. Utóbbi egy rendkívül igényes darab, hiszen mind súlyra, mind pedig kinézetre komoly hatást kelt – a dombornyomott Max Payne 3 felirat már csak egy külön érdekesség.

A csomag legfontosabb extrája természetesen a főhőst mintázó, 25 cm magas szobor. Az anyaghasználatot és a kidolgozottságot tekinve abszolút elégedettek lehetünk, hiszen sok olyan apró részlet látható a figurán (például a lyukak Max ruháján, vagy éppen az állványon elhelyezkedő golyók), amelyek igencsak jó mutatnak. A pakk további extrái a külön papírtárolóban megtalálható litógráfiák; ezekből 4 darabot kapunk, és egytől-egyig kiváló minőségűek.

Kiadó: Rockstar Games
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2012/05/18, (US) 2012/05/15
Hivatalos ár: $99.99, £99.99 ≈ HUF 37.300 (Magyarországon 29-30.000 Ft)
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360

A Max Payne 3 Special Edition csomag tartalma: gyűjtői csomagolás, Max Payne szobor, 4 darab litográfia, kulcstartó, egyszerű kiadású játék, letölthető tartalmak (hivatalos zenék, Classic Multiplayer Character Pack, Disorderly Conduct Mulitplayer Weapons Pack).

A bemutatott játékot olvasónktól, Foxhoundtól kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on Max Payne 3 Special Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment