Metal Gear Solid 3: Subsistence Limited Edition

Published on január 17, 2012. Posted in PlayStation 2, Videojátékok with Nincs hozzászólás Posted by:

Mivel mostanában nem igazán jelennek meg új címek, ezért kénytelenek voltunk levenni a polcról egy régebbi játékot. A választásunk a Metal Gear Solid 3 amerikai különleges kiadására esett, amely az MGS-es vitrinünk egyik leginkább feltűnő darabja a maga piros csomagolásával. A Subsistance LE-ről egyébként érdemes tudni, hogy kizárólag az USA-ban lehetett beszerezni, és csak az előrendelők számára volt elérhető ez a változat.

A Metal Gear Solid 3: Subsistence Limited Edition külső papírtokja sajnos vékony papírból készült, ezért nagyon sérülékeny és a legapróbb hibák is azonnal észrevehetőek rajta (manapság meglehetősen nehéz egy-egy hibátlan példányt találni). Belül kettő darab fekete színű DVD tokot találunk, ahol az egyik a klasszikus Subsistence borítóval van ellátva, míg a másikat egy igazán egyedi, rendkívül szép artwork díszíti. Az előbbi az új elemekkel felturbózott játékot, az utóbbi pedig a Snake Eater újravágott átvezető videóit és a legelső, 2005-ös MGS4 trailert tartalmazza.

Kiadó: Konami
Régió: NTSC | US
Kiadás dátuma: 2006/03/14
Hivatalos ár: N/A
Platform: PlayStation 2

A Metal Gear Solid 3: Subsistence Limited Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, MGS3 Subsistence játék (multiplayer lehetőséggel, új kameranézettel és játékmódokkal, eredeti Metal Gear 1-2 játékokkal), MGS3 Subsistence Limited Edition Theater Disc (újravágott Snake Eater átvezető videók, MGS4 TGS 2005 trailer).

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Metal Gear Solid 3: Subsistence Limited Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?