Metal Gear Solid HD Collection Limited Edition (EU)

Published on április 13, 2012. Posted in PlayStation 3, Videojátékok with Nincs hozzászólás Posted by:

Már régtől vártunk arra, hogy végre megkaparintsuk a Metal Gear Solid európai gyűjteményes kiadását, amely már képek alapján is sokkal komolyabb darabnak nézett ki, mint a korábban bemutatott amerikai változat. A fényes felületű doboz nagyon szépen fest, de sajnos vékony papírból készült, így meglehetősen sérülékeny; dombornyomott feliratok sem találhatóak rajta.

Kibontás után elsőként a jól kinéző, kellően vastag pólót láthatjuk, amely egy lefóliázott tasakban érkezik. Az egyszerű kiadású játék mellett találunk egy egyedi grafikával ellátott Steelbookot, amely élőben is igencsak szépen néz ki és abszolút minőségi hatást kelt. Negatívumként azt hozhatjuk fel, hogy sajnos kispórolták belőle a belső borítót, valamint egy bónusz lemez is kényelmesen elfért volna a belsejében.

A Metal Gear Solid HD Collection Limited Edition csomag utolsó extrája a keményfedeles artbook, amely 250 oldalon keresztül mutatja be a széria három részének legérdekesebb artworkjeit és koncepciórajzait. Egyedüli szívfájdalom, hogy korábban ezek mindegyikével találkozhattunk más kiadványokban, így a rajongók csak egy jól sikerült válogatásként tekinthetnek rá.

Kiadó: Konami
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2012/02/03
Hivatalos ár: £59.95 ≈ HUF 21.600
Platform: PlayStation 3, Xbox 360.

A Metal Gear Solid HD Collection Limited Edition csomag tartalma: egyszerű kiadású játék, Steelbook, póló, keményfedeles művészeti album.

A bemutatott játékot olvasónktól, Gege00-tól kaptuk. Köszönjük!

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Metal Gear Solid HD Collection Limited Edition (EU). Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?