MotorStorm: Pacific Rift Press Kit

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation 3, Press Kit, Videojátékok

Tagged:

Published on február 14, 2010 with No Comments

Eljött az idő, hogy bemutassuk kedvenc sajtói kiadásunkat, a MotorStorm: Pacific Rift Press Kitet. Az eddig látott különleges csomagolású játékok közül egyértelműen ő viszi a pálmát, nem csak a külseje átlagon felüli, de a tartalma is. Már magában a guminyom formájú tok is valami igazán egyedit sejtet, kinyitva a MotorStormra jellemző fesztiválos hangulat köszön vissza. Felsorolni is nehéz, hogy mennyi mindent zsúfoltak bele az elsőre kicsinek tűnő pakkba.

Ahogy a csomagolás külsején, úgy a belsejében is érezi fogjuk a homokot – igen, igazi homokot. Teljesen olyan érzés kézbe venni az egyes kiegészítőket, mint ha azok tényleg a játékon belüli versenysorozatból származnának. Ha létezne igazából ez az őrült, offroad világ, akkor ott bizony ilyen apróságokat osztogatnának. A sárga színű nyakba akasztható kulcstartón 5 darab art kártyát találunk – mindegyik elején egy-egy artworkkel, a hátsó oldalukon pedig a legújabb MotorStormról olvashatjuk el az alapvető tudnivalókat. A buggyt ábrázoló levonó mellett találjuk a belépőjegyet a fesztiválra (a rajta lévő szöveg szerint csak saját felelősségre vehetünk részt a show-n), valamint egy szórólapot, ahol a versenysorozattal kapcsolatos infók vannak feltüntetve. Az igencsak piszkos poszter mindkét oldalán tenyérnyomokat figyelhetünk meg, tapintásra durva papírból készült. A csomag utolsó darabjai a fekete színű, szilikon karkötő, valamint a két darab lemez.

Egyrészt az anyagok minősége, másrészt pedig a sok-sok extra miatt szerettünk bele elsőre a Pacific Rift press kitbe.

Kiadó: SONY
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2008/11/07, (US) 2008/10/28
Hivatalos ár: N/A
Platform: PlayStation 3

A MotorStorm: Pacific Rift Press Kit csomag tartalma: különleges csomagolás, nyakba akasztható kulcstartó, 5 darab art kártya (12cm x 9cm), levonó, belépőjegy a fesztiválra, csuklópánt, poszter, szórólap, média lemez, játéklemez.

Az itt bemutatott sajtói kiadást a PlayStation.Community főszerkesztőjétől, Martintól kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on MotorStorm: Pacific Rift Press Kit. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment