Ninja Gaiden 3 Collector’s Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on március 26, 2012 with No Comments

Már rég mutattunk be a szokásosnál méretesebb csomagot, ezért meglehetősen örültünk a Ninja Gaiden 3 Collector’s Edition érkezésének. A pakk egy kellően letisztult dobozban érkezik, matt kartonpapírból készült, melyen a cím fényes felületű.

Belül egy kisebb méretű doboz rejtőzik, amely a két figurát tartalmazza. A csatajelenetet ábrázoló szobor teljesen korrekt darabnak mondható, ebben az árkategóriában mind a minőséggel, mind pedig a kidolgozással elégedettek lehetünk. Külön jó pont, hogy állványt, valamint egy hátteret is mellékeltek.

A csomag további extrái a vastag tokban érkező CD, amely a hivatalos zenéket tartalmazza, az egyszerű kiadású játék, valamint a négy karaktert tartalmazó, exkluzív Dead or Alive 5 demó. Az „Unmask” nevezetű, nagy formátumú művészeti album nem keményfedeles, viszont a minősége, valamint a tartalma biztosan kárpótol majd bennünket ezért.

Kiadó: Tecmo Koei
Régió: global
Kiadás dátuma: (EU) 2012/03/23, (US) 2012/03/20
Hivatalos ár: $99.99, £69.99 ≈ HUF 24.000
Platform: PlayStation 3, Xbox 360

A Ninja Gaiden 3 Collector’s Edition csomag tartalma: gyűjtői csomagolás, egyszerű kiadású játék, zenei CD, művészeti album, figura szett.

A bemutatott játékot partnerünktől, a PlatinumShoptól kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on Ninja Gaiden 3 Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment