Pandora’s Tower Limited Editon

Written by GaBriel Zalaba. Posted in Nintendo, Videojátékok

Tagged:

Published on április 29, 2012 with No Comments

A Nintendo magyarországi forgalmazójának köszönhetően ismét bemutathatunk egy Wii-s gyűjtői kiadást, méghozzá a Pandora’s Tower Limited Editiont. Egy kemény kartondobozt kapunk, amelyen a logó és a két karakter fényes festésű; ezek igencsak jól mutatnak az egyébként is minőségi pakkon.

A Pandora’s Tower Limited Editon csomag tartalmaz egy fekete tokban érkező egyszerű kiadású játékot, valamint egy Steelbookot. A matt fémdoboz nagyon szép darab: a dombornyomott felirat mellett a főhősök lakkozott képe szintén egy érdekes apróság. Szerencsére a belső borító sem hiányzik, így tényleg minden tekintetben elégedettek lehetünk a Steelbookal. Külön tasakban kapjuk meg a többnyelvű, gazdagon illusztrált kézikönyvet, amelyen felül még egy művészeti album is a csomag részét képezi. A keményfedeles kiadvány borítóján dombornyomott, ezüstözött feliratot láthatunk, belül pedig 32 oldalon keresztül jól kinéző artworköket tartalmaz.

Kiadó: Nintendo
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2012/04/13
Hivatalos ár: £49.99 ≈ HUF 17.500 (Magyarországon kb. 17-18.000 Ft)
Platform: Nintendo Wii

A Pandora’s Tower Limited Editon csomag tartalma: különleges csomagolás, egyszerű kiadású játék, kézikönyv, Steelbook, keményfedeles művészeti album.

A bemutatott csomagot a Nintendo magyarországi forgalmazójától kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on Pandora’s Tower Limited Editon. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment