Resistance 3 Survivor Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PlayStation 3, Steelbook, Videojátékok

Tagged:

Published on szeptember 04, 2011 with No Comments

A kisebb csalódást keltő Press Kit után végre beszámolhatunk a Resistance 3 legkomolyabb gyűjtői kiadásáról, a Survivor Editionről. A csomag egy igencsak nagy dobozban érkezik, melynek elejét az ismert artwork díszíti dombornyomott formában.

Resistance 3 Survivor Edition kiadásban sok-sok kiegészítőt találunk, melyek közül elsőként a vászontáskát vehetjük kézbe. A hátizsák nagyon igényes, kiváló minőségű , mindemellett kellően nagy is, melybe a kiadás minden egyes darabja belefér. A korábban a Press Kitben helyet kapó figurák ebbe a pakkba is belekerültek; az ott leírtak – miszerint kellően kidolgozottak és jópofák – még most is érvényesek. A Resistance logóval ellátott fém flaska teljesen átlagos darab, viszont a polcon jól fog kinézni.

A csomagban helyet kapó napló igazán igényesre sikeredett, hiszen tapintásra, valamint kinézetre is régi hatása van. A belsejében különféle jegyzetek, kézzel írt szövegek, valamint rajzok láthatóak. A kártyapakli lapjai egyedi artworkkel vannak ellátva, amelyek bár igaz, hogy jól néznek ki, de semmi igazán kiemelkedőt nem nyújtanak. A Chiemra figurát ábrázoló célba lövő poszter minőségi darab, amely minden rajongó falának mutatós darabja lesz.

A Resistance 3 Survivor Edition tartalmazza a Special Editiont is, amely egy fémdobozos, egyedi lemezmintázattal ellátott kiadás. Természetesen nem hiányozhatnak a letölthető tartalmak, amelyekből kellően sok került a csomagba: speciális gránátot, skineket, különféle multiplayer előnyöket, valamint egy teljesen egyedi rangot is kapunk.

Kiadó: SONY
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2011/09/09
Hivatalos ár: £99.99 ≈ HUF 31.500
Platform: PlayStation 3

A Resistance 3 Survivor Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, Steelbook, egyedi lemez, vászon táska, játék katonák, fém flaska, kártyapakli, Joseph Capelli naplója, poszter, letölthető tartalmak (SRPA Black Ops és Nathan Hale skin, Air Fuel gránát, Sentinel rang, Multiplayer Booster).

A bemutatott játékot partnerünktől, a Platinum Shoptól kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on Resistance 3 Survivor Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment