Risen 2: Dark Waters Collector’s Edition

Written by kryss777. Posted in Videojátékok

Tagged:

Published on augusztus 11, 2012 with 1 Comment

A rövid nyári szünet után egy újabb bejegyzéssel jelentkezünk, amelyben az áprilisban megjelent Risen 2: Dark Waters gyűjtői kiadását mutatjuk be. Már meglehetősen rég járt nálunk egyedi csomagolással megáldott pakk, így nagyon örültük a fahordót formázó „doboznak”. Erről a tárgyról fontos tudni, hogy egy minőségi extrával van dolgunk, hiszen valóban fából készül. Az abszolút autentikus gyűjtői érdekesség a játék témájához is nagyban illik.

A hordó oldalán, valamint a tetején a játék logóját találjuk, ahol utóbbin egy ajtót figyelhetünk meg. A kis záró fogantyú elforgatása és a fedél kinyitása után láthatjuk a csomagban helyet kapó tartalmakat. Elsőként a papírból készült tárolót vehetünk kézbe, amely három matricát, valamint húsz darab art kártyát rejt. A kártyák mindegyikén jól kinéző művészeti rajzokat találunk, amelyek minőségi papírra vannak nyomtatva. A korrektnek mondható kalóz zászló mellett egy medál láthatunk, amely a játék logóját tartalmazza. A csomag legnagyobb extrája a Jaffar szobor, amely egy 17 cm magas gyűjtői tárgy. A kidolgozottságát tekintve teljesen kielégítő minőséget kapunk, viszont főként a gumis anyaga miatt mondhatjuk azt, hogy korábban láttunk már szebb gyűjtői extrát is. A csomag utolsó tárgya a nagyméretű poszter, amelynek egyik felén egy szép artworköt, míg a másikon a világtérképet láthatjuk.

Megjegyzés: Sajnos a mi csomagunkból kimaradt a játék, valamint az extrákat rejtő DVD tok, amely a zenei CD-t és az „Így készült…” DVD lemezt tartalmazza.

Kiadó: Deep Silver
Régió: PAL
Kiadás dátuma: (EU) 2012/04/27, (US) 2012/04/24
Hivatalos ár: N/A (Magyarországon 20.000 Ft)
Platform: PC

A Risen 2: Dark Waters Collector’s Edition csomag tartalma: egyedi fahordó, művészeti album (20 darab kártyával), szobor, poszter, 3 darab matrica, kalóz zászló, kalóz medál.

A Risen 2: Dark Waters Collector’s Editiont a játék magyarországi forgalmazójától, a CNG.hu Kft.-től kaptuk. Köszönjük!

1 Comment

There are currently 1 Comment on Risen 2: Dark Waters Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. hol lehet ezzel találkozni? Media Markt? vagy be kell menni a Cenegához? sehol nem láttam ezt a kiadást… és a legfontosabb kérdés, lehet vajon a hordóban rumot tárolni?

Leave a Comment