Shin Megami Tensei: Persona Collector’s Edition

Published on december 31, 2009. Posted in PlayStation Portable, Videojátékok with Nincs hozzászólás Posted by:

A PSP nem dúskál a gyűjtői kiadásokban, ezért nagyon örültünk, amikor partnerünk felajánlotta a Persona Collector’s Editiont bemutatásra. Izgatottan téptük le róla a fóliát, de sajnos gyűjtői szemmel megvizsgálva kisebb csalódást okozott. Maga a külső doboz egy kimondottan szépen sikerült darab, igaz, hogy ugyanazt a borítót és hátoldalt kapta, mint a sima változat, de ettől függetlenül a polcon jól néz ki. Apró szépséghibája, hogy puha papírból készült, ezért meglehetősen sérülékeny, óvatosan kell vele bánni.

A csomagot kibontva magát a játékot és egy külön CD tokba pakolt OST-t találunk – se egy artbook, se art kártya, se egy különleges kiegészítő. Az UMD doboznak van belső borítója, viszont csak a kézikönyben találhatunk néhány érdekes artworköt. A zenei CD ezzel szemben teljesen korrekt, két korong bújik meg a dobozban, amely a játékban felcsendülő muzsikákat tartalmazza.

A korábbi, PS2-es Persona játékokhoz alapból járt Soundtrack (tény, hogy külön tok az nem), ezért ha úgy vesszük, az itt bemutatott Collector’s Edition egyetlen extrája a nem éppen egyedi csomagolása.

Kiadó: Atlus
Régió: US
Kiadás dátuma: 2009/09/22
Hivatalos ár: $44.90
Platform: PSP

A Shin Megami Tensei: Persona Collector’s Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, két darab Soundtrack CD, UMD lemez.

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Shin Megami Tensei: Persona Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?