StarCraft II: Wings of Liberty Collector’s Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in PC, Videojátékok

Tagged:

Published on július 24, 2010 with No Comments

Nehéz elhinni, hogy sok-sok év után végre megjelent a StarCraft II és itt tarthatjuk a kezünkben a minden extrával megpakolt gyűjtői változatot. Annyi biztos, hogy továbbra is a Blizzard csinálja a legkomolyabb CE kiadásokat, a StarCraft II: Wings of Liberty Collector’s Edition esetében már a csomagolás mérete és súlya is valami igazán komolyat sejtet.

A StarCraft II: Wings of Liberty Collector’s Edition doboza rendkívül kemény kartonpapírból készült, ami amellett, hogy tartós darab, még a külsején fellelhető részletek kidolgozása is abszolút első rangú – a csavarok is dombornyomottak! A doboz felső részét leemelve tudjuk megnézni annak tartalmát. Szinte hihetetlen, hogy mennyi mindent sikerült ide bezsúfolni – külön piros pont jár azért, hogy az összes kis apróságot lefóliázva kapunk meg.

Elsőként magát a játékot vehetjük kézbe, amely egy egyszerű DVD tokban kapott helyet: ebben az elindításhoz szükséget CE szériaszámot (ez már tartalmazza az Battle.net-es letölthető extrákat), valamint a 4 darab “Guest Pass”-t találjuk, amellyel barátainkat hívhatjuk meg játszani (kettő darab World of Warcraftos és szintén kettő darab StarCraft II-s kódról van szó). Az interjúkat, fejlesztői kommentárokat és az átvezető videókat tartalmazó DVD mellett a hivatalos Soundtrack CD-t leljük, külön tokban, rajta 14 számmal.

A csomag tartalmazza a StarCraft képregény nulladik számát, valamint az igazán minőségi Wings of Liberty artbookot is. Ez a keményfedeles művészeti album 176 oldalas, nagyon-nagyon komolyan fest, mind az lapok minősége, mind pedig a rajtuk lévő rajzok első osztályúak.

A pakk utolsó darabja egy egyedi, 2GB-os pendrive, amelyen a legendás StarCraft első része, valamint a Brood War kiegészítő foglal helyet. Természetesen nem csak egy egyszerű pendriveről van szó, hanem mind súlyra, mind kinézetre, mind pedig tapintásra egy igazán ütős darabról, mely a számítógéphez való csatlakoztatás után narancssárgán izzik.

A magas ára ellenére mi erősen ajánljuk a StarCraft II CE beszerzését, mivel már meglehetősen rég láttunk egy ennyire komoly gyűjtői kiadást (plusz mindezek mellett a játék is kiváló). Manapság ritkaságszámba megy, hogy ennyire odafigyeljenek egy csomag tartalmára, valamint annak minőségére.

Kiadó: Blizzard
Régió: global
Kiadás dátuma: 2010/07/27
Hivatalos ár: £69.99 ≈ HUF 23.500
Platform: PC/MAC

A StarCraft II: Wings of Liberty Collector’s Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, játéklemez, bónusz DVD, 176 oldalas artbook, Soundtrack CD, 2GB-os pendrive (rajta a StarCraft első részével, valamint annak kiegészítőjével), StarCraft képregény, World of Warcraft ingame állatka (a Thor egységről mintázva), Exkluzív Battle.net tartalmak (egyedi játékosképek, testre szabható egységek, egyedi Thor egység).

No Comments

There are currently no comments on StarCraft II: Wings of Liberty Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment