The Legend of Zelda: Skyward Sword Limited Edition Pack

Written by GaBriel Zalaba. Posted in Nintendo, Videojátékok

Tagged:

Published on november 30, 2011 with No Comments

Ritkán jelennek meg Nintendo játékokhoz gyűjtői változatok, ezért nagyon örültünk annak, amikor kiderült, hogy a legújabb Zelda epizódot limitált kiadásban is elérhetővé teszik. A Limited Edition Pack névre keresztelt csomag lényegében egy bundle-nek tekinthető, ahol a legfőbb extra egy csodaszép kontroller.

A The Legend of Zelda: Skyward Sword Limited Edition Pack külső doboza kemény kartonpapírból készült, amely meglehetősen jól néz ki (azt persze meg kell jegyezni, hogy a dombornyomott feliratok sokat dobtak volna rajta). Belül elsőként az egyszerű kiadású játékot találjuk meg, amelyet – az amerikai verzióval ellentétben – nem díszít csillogós borító. A csomag az eddigieken kívül tartalmaz még egy papírtokos Soundtrack CD-t, valamint egy ahhoz kapcsolódó kis könyvecskét, ahol a producerek üzeneteit olvashatjuk el 12 nyelven. Egy csodaszép, 122 oldalas kézikönyv is a pakk részét képezi, amely meglehetősen szép illusztrációkkal díszítve mutatja be a Skyward Sword alapjait.

A Limited Edition Pack egyértelműen legkülönlegesebb darabja az arany színű irányító. Igaz, a szilikon tok egy kicsit nem méltó egy ilyen gyönyörű tárgyhoz, viszont ez nem változtat a tényen, hogy az eddigi legszebb Wii kontrollerrel van dolgunk.

Kiadó: Nintendo
Régió: PAL
Kiadás dátuma: (EU) 2011/11/18, (US) 2011/11/20
Hivatalos ár: £59.99 ≈ HUF 20.000
Platform: Nintendo Wii

A The Legend of Zelda: Skyward Sword Limited Edition Pack csomag tartalma: különleges csomagolás, egyszerű kiadású játék, kézikönyv, Soundtrack CD, kontroller.

A bemutatott csomagot a Nintendo magyarországi forgalmazójától kaptuk. Köszönjük!

No Comments

There are currently no comments on The Legend of Zelda: Skyward Sword Limited Edition Pack. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment