The Witcher 2: Assassins of Kings Dark Edition

Published on április 21, 2012. Posted in Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

Egy évvel a PC-s változat megjelenése után a The Witcher 2 Xbox 360-ra is elérhető, amely egy igencsak szép gyűjtői kiadást is kapott. A The Witcher 2: Assassins of Kings Dark Edition egy fekete díszdobozban érkezik, melynek a tetején a korábbról ismert figura 3D hatású képe figyelhető meg. Nagyon érdekes és jól is néz ki, viszont apró hibának megemlíthetjük, hogy könnyen karcolódik és minden egyes kis hiba meglátszik rajta.

A doboz alsó részéből tudjuk kicsúsztatni a piros szalaggal jelölt tárolót, amely a további érdekességeket rejti. Elsőként megtaláljuk a dombornyomott mintákkal ellátott keményfedeles művészeti albumot, amely belső tartalmát tekintve szinte azonos a már korábban megjelent PC-s kiadáséval. A kiadvány 200 gondosan szerkesztett oldalon keresztül mutatja a The Witcher 2 karaktereit, helyszíneit és egyéb érdekességeit. A három darab matrica alatt megtaláljuk a lokalizált térképet, valamint magát a The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition játékcsomagot. A szépen kidolgozott papírtok magában foglalja a játékot, az annak zenéit tartalmazó korongot és egy Kalandkönyvet is. Ezen felül egy vékonyított DVD tokban kapjuk készhez a bónusz lemezt. A pakk utolsó darabját az igénytelenül kivágott szivacsból tudjuk kiemelni: ez egy szépen megmunkált fémből készült Witcher medál, amelyet egy külön kis dobozban találunk meg.

A hazai játékosok számára mindenképpen nagyszerű hír, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings magyar feliratot is tartalmaz, emellett a Dark Edition egyes darabjai, úgy mint a térkép, vagy a kézikönyv szintén anyanyelvünkön érhetőek el. Gyűjtőknek fontos információ, hogy idehaza erősen limitált példányszámban kapható ez a változat, így biztosan ritka és értékes darab lesz. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a beszerzését!

Kiadó: Namco Bandai Games
Régió: global
Kiadás dátuma: 2012/04/17
Hivatalos ár: £59.99 ≈ HUF 21.800 (Magyarországon kb. 23-25.000 Ft)
Platform: Xbox 360

A The Witcher 2: Assassins of Kings Dark Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, keményfedeles művészeti album, 3 darab matrica, térkép, egyszerű kiadású játék (papírdobozzal és kézikönyvvel), hivatalos zenéket tartalmazó CD, bónusz DVD, medál.

A bemutatott csomagot az 576 KByte biztosította számunkra. Köszönjük!

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on The Witcher 2: Assassins of Kings Dark Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?