Uncharted 3: Drake’s Deception Explorer Edition

Written by GaBriel Zalaba. Posted in Digipak, PlayStation 3, Videojátékok

Tagged:

Published on november 15, 2011 with No Comments

Az Uncharted 3-ból több féle változat volt elérhető, amelyeket még régiónként is eltértek – nekünk az európai Explorer Editionre volt lehetőségünk lecsapni. Ez a csomag minden extrát tartalmaz, amelybe még magát a Special Edition kiadást is belezsúfolták.

A külső dobozról általában nem szoktunk írni, viszont itt muszáj megemlíteni, hogy nagyon jó minőségű és kellemes tapintású kartonból készült, melyet nagyon szép artwörkök díszítenek. Az ebben megtalálható fadobozról úgyszintén legekben beszélhetünk, hiszen a mintázata, a bőr díszítései, valamint magában az egésznek a hangulata is igazán különleges. Pontosan 19 darab Blu-ray tok fér bele, ezért akár játékok tárolására is alkalmas.

Az Uncharted 3: Drake’s Deception Explorer Edition ládikáját kinyitva elsőként a külön kiadásként is megjelent Special Edition játékot vehetjük kézbe. A műanyag tokkal védett napló formájú doboz egészen elképesztő minőségű: a bársonyos tapintású borító arany színű, dombornyomott feliratokkal van ellátva. Belül jó néhány oldalon láthatunk különböző képeket; az utolsó előtti oldalba csúsztatva a játéklemezt, míg az utolsóban a kézikönyvet és a letölthető tartalmak (multiplayer előnyök, skinek és exkluzív fegyverek) kódjait leljük meg.

A fadobozban tovább kutatva felfedezhetjük a 3D lentikuláris artworköt, valamint Drake övének és nyakláncának tökéletes replikáját. Utóbbi tárgyak igazán nagyszerűre sikeredtek, hiszen részletesen kidolgozottak, a minőségérzet is abszolút a helyén van. A pakk utolsó eleme a figura, amelynek bár igaz, hogy arca nem éppen hasonlít a játékbeli főhősre, de egyéb részei kellő részletességűek. A hozzá adott állvánnyal a polcon nagyon jól fog mutatni.

Az Ucharted 3: Drake’s Deception Explorer Edition 2011 eddigi legjobb gyűjtői kiadása, hiszen amellett, hogy érdekes és értékes tartalmakat pakoltak a csomagba, még azok minősége is kiváló.

Kiadó: SONY
Régió: PAL
Kiadás dátuma: (EU) 2011/11/02, (US) 2011/11/01
Hivatalos ár: £99.99 ≈ HUF 37.000
Platform: PlayStation 3

Az Uncharted 3: Drake’s Deception Explorer Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, fadoboz, Special Edition játék, 3D lentikuláris artwork, övcsat, nyaklánc, Drake szobor, letölthető tartalmak (fejlesztések AK-47/Para-9/G-MAL fegyverekhez, exkluzív tulajdonságok Multiplayerben).

No Comments

There are currently no comments on Uncharted 3: Drake’s Deception Explorer Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment