Warhammer 40,000: Space Marine Collector’s Edition

Published on szeptember 24, 2011. Posted in Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

A Space Marine gyűjtői kiadásáról egyértelműen a World of Warcraft csomagja ugrott be, hiszen ez is egy meglehetősen nagy és vastag kartondobozban érkezik. A könyvet formázó csomagolás nagyon jól sikerült, amellett, hogy tartós darab, kellően szép is – a fényes felületű, csillogó festés rendkívül jól mutat.

A Warhammer 40,000: Space Marine Collector’s Edition csomagot kinyitva elsőként a pecsétet vehetjük kézbe, amely minőségével szintén maradéktalanul elégedettek lehetünk, hiszen az anyaghasználat, valamint a kidolgozottság is kiváló. A keményfedeles művészeti album A4-es formátumú, melyben sok-sok szép képet láthatunk a karakterekről és egyebekről. Ez alatt találjuk a 25 darab lefóliázott kártyát, amelyek a legfontosabb tudnivalókat vázolják fel az egyes karakterekről. A csomagban utolsóként a papírtokos Soundtrack CD-t, valamint az egyszerű kiadású játékot találjuk.

Kiadó: THQ
Régió: PAL
Kiadás dátuma: (EU) 2011/08/26, (US) 2011/08/23
Hivatalos ár: £89.99 ≈ HUF 30.000
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360.

A Warhammer 40,000: Space Marine Collector’s Edition csomag tartalma: különleges csomagolás, pecsét, keményfedeles művészeti album, Soundtrack CD, egyszerű kiadású játék.

A bemutatott játékot partnerünktől, a Platinum Shoptól kaptuk. Köszönjük!

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Warhammer 40,000: Space Marine Collector’s Edition. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?