Xbox 360 250GB Halo: Reach Limited Edition Konzol

Published on szeptember 14, 2010. Posted in Videojátékok, Xbox 360 with Nincs hozzászólás Posted by:

Korábban már több egyedi festésű Xbox 360-nal is találkozhattunk, azonban az új, átszabott, „S” jelzésű konzolból a Halo: Reach kapta az első különleges kiadást. A régebbi változathoz képest az új gép mérete kisebb lett, 250GB-os merevlemezzel szerelték fel, valamint kapott beépített WiFi-t és egy Kinect csatlakozót.

Az itt bemutatott Halo: Reach konzol pusztán külsejében különbözik a 2010 júliusától forgalmazott Xbox 360-tól. A gépet a csillogó fekete helyett ezüst színű, matt fényezéssel látták el, amelynek bizonyos részein egyedi, a Halo univerzumhoz kapcsolódó ábrákat találunk. A csomag a megszokott tartozékok (tápegység, kompozit kábel, vezetékes headset) mellett két darab, szintén egyedi dizájnnal ellátott kontrollert tartalmaz. Természetesen maga a játék sem hiányozhat a csomagból, egy egyszerű kiadású, bundle változat van a dobozban.

A limitált kiadású Halo: Reach pakk gyönyörű darab. Abban az esetben, ha valaki új Xbox 360 konzol vásárlását tervezi, vagy esetleg a már meglévő gépe mellé szeretne egy igazi gyűjtői különlegességet, akkor mindenképpen ezt a csomagot ajánljuk.

Kiadó: Microsoft
Régió: PAL
Kiadás dátuma: 2010/09/14
Hivatalos ár: £249.99 ≈ HUF 86.000
Platform: Xbox 360

A csomag tartalma: egyedi festésű Xbox 360 konzol, kettő darab egyedi festésű kontroller, egyszerű kiadású játék („bundle copy” felirattal), tápegység, kompozit kábel, fekete színű headset, 250GB-os merevlemez.

Nincs hozzászólás

There are currently no comments on Xbox 360 250GB Halo: Reach Limited Edition Konzol. Perhaps you would like to add one of your own?

Vélemény?